×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Värva kollega och få presentkort + gåva!

2021-08-16

Har du en kollega som borde gå med i Vision? Bra! Om du värvar hen får både du och den nya medlemmen, inte bara en, utan två presenter.

Mellan den 16 augusti och 30 september 2021 får du en presentcheck värd 200 kronor för varje ny medlem du värvar! Din kollega får en likadan check och dessutom tre månader utan medlemsavgift – ett erbjudande till nya medlemmar.

Som grädde på moset får du och den du värvar även varsin användbar reflexsele så syns ni bra i höstmörkret!

Är din kollega nyexaminerad student?

Om din kollega var studentmedlem under studietiden behöver hen uppdatera sitt medlemskap, det räknas också som värvning och ni får båda en presentcheck. 

Dessutom: De som varit studentmedlemmar eller är under 30 år den dag de blir medlemmar i Vision, betalar endast 100 kronor för hela det första året som medlemmar. 

Gör så här

 • Fråga din kollega om medlemskap i Vision.
 • Be din kollega att fylla i medlemsanmälan på webben 
 • Fyll i dina och din kollegas uppgifter i formuläret som du hittar här. Observera att formuläret måste fyllas i så vi vet att ni tar del av kampanjen. Sverigechecken skickas till det mobilnummer som Vision har registrerat. Logga in på Mina sidor för att säkerställa att ditt nummer är korrekt.

  Så här värvar du i Vision-appen (När du värvar via appen under kampanjtiden deltar du automatiskt i kampanjen)
  • Logga in i Vision-appen och gå till Värva medlem.
  • Be den du värvar öppna sin telefon och kameran och scanna QR-koden. 
   I äldre Android-telefoner ex Samsung 7 så behöver du ha en app för QR-avläsning installerad på mobilen.
  • Du kan också dela länken som finns till någon via sms eller mail via dela-ikonen under QR-koden. 

Nyheter

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum