Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Visions nya valutskott på plats

2020-09-25

Idag har förbundsmötet utsett ett nytt valutskott. Utskottet är en viktig del av demokratin i Vision som banar väg för ett bra styrelsearbete och har i uppdrag att säkra en representativ förbundsstyrelse.

Valutskottet

Visions centrala valutskott har till uppgift att nominera personer till en fungerade och aktiv förbundsstyrelse. Valutskottets arbete ger förutsättningar för, och möjliggör ett bra styrelsearbete. De har även i uppdrag att se till att styrelsens sammansättning är representativ för förbundets medlemmar.

Förutom detta ska valutskottet verka för att dess uppdrag blir synligt för medlemmarna och fångar upp intresserade personer inför framtiden.

De utgör Visions nya valutskott

  • Bo Ljungberg (NYVAL) Mitt Vårdföretagarna
  • Elisabeth Asplund (OMVAL) Norr Svenska kyrkan
  • Anna Nilsson (NYVAL) Syd HÖK/kommun
  • Micke Larsson (OMVAL) Västerås HÖK/kommun
  • Kamilla Lantz (OMVAL) Stockholm HÖK/kommun 
  • Jonas Eriksson (NYVAL) Väst HÖK/region 
  • Lotta Dahl (OMVAL) Sydost HÖK/region

Lotta Dahl är även vald till sammankallande för det centrala valutskottet.

Vision önskar er ett stort lycka till!

Nyheter

Till arkivet

Frågor & svar