Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ny inriktning för Vision antagen

2020-09-25

Fler medlemmar för ökad facklig styrka. Det är Visions övergripande mål de kommande fyra åren. Förbundsmötet klubbade igenom ”Vision – en kraft för framtiden” -  den inriktning för förbundet som förbundsstyrelsen föreslagit för 2020-2024.

Inriktningen kommer nu att ligga till grund för Visions verksamhetsplanering de kommande åren. Förutom det övergripande målet antogs också de föreslagna hjärtefrågorna som förbundet ska arbeta för framåt:

  • Vi skapar bra villkor i ett förändrat arbetsliv. Därför har vi fokus på lön, arbetsmiljö och omställning med ett hållbarhetsperspektiv (socialt, ekonomiskt och miljömässigt), ledarskapets förutsättningar och arbetsglädje och lösningar.

  • Fler engagerar sig i Vision. Därför har vi fokus på att ställa frågan om medlemskap till alla som kan vara med i Vision och inkludering av fler förtroendevalda med nya perspektiv – en arbetsplats för alla.

  • Vårt medlemskap är attraktivt och relevant. Därför har vi fokus på synlighet, närvaro för dialog och rådgivning och att utveckla formerna för inflytande.

  • I varje hjärtefråga finns också tillhörande målsättningar och på vilket sätt Vision ska jobba kring fokus på dessa. 

  • Förbundsmötet beslutade också att förbundsstyrelsen får mandat att aktivt kunna söka och utveckla samarbeten på nationell nivå för att kunna stärka organisationsgraden och utveckla svenska partsmodellen.

- Vi har slagit fast ett gemensamt mål om att Vision ska bli fler medlemmar för ökad facklig styrka. Visions medlemmar är mitt i ett arbetsliv som förändras och utvecklas. Vi befinner oss också som organisation i en omvärld som förändras och där vår styrka och handlingskraft får betydelse för hela fackföreningsrörelsen. Visions medlemmar ska vara med och driva utvecklingen. Vi ska vara en kraft för framtiden, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision.

Här kan du ta del av den slutgiltiga versionen.

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar