×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Förbundsmötet 2020 är igång!

2020-09-24

Med start idag samlas nästan 300 ombud till ett digitalt förbundsmöte. Inledningen och andra utvalda delar av mötet livesänds.

Förbundsmötet är Visions högst beslutande organ. Nu bestäms inriktningen på Visions arbete och vilka frågor som ska prioriteras under de kommande två åren.

Följ livesändningarna:

24 september kl 09.00 - 11.00 
Förbundsmötet inleds och gästas är då bland annat moderata partiledaren Ulf Kristersson, arbetsmarknadminister Eva Nordmark och entreprenören Siduri Poli.
Länk: https://youtu.be/Zkzjw3WNGh4

25 september kl 10.00 - 10.45
Länk: https://youtu.be/9vwk0pqJzvs

25 sep 15.00 - 16.00
Gäster är då bland annat TCO:s ordförande Therese Svanström.
Länk: https://youtu.be/v_fkps89RZQ

Ramprogram med tider för hela förbundsmötet hittar ni här

Vill du vara med som åhörare?

Vi välkommnar alla som vill vara åhörare att delta digitalt på förbundsmötet genom att följa live-sändningar och läsa diskussioner och beslut i VoteIT. Anmäl dig på forbundsmote@vision.se om du vill följa besluten i VoteIT.

Följ vår rapportering från förbundsmötet på vision.se/fm2020

 

Nyheter

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb