Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Snart är det dags för årsmötet 2020!

2020-09-06

Det blir intressanta livesändningar och en workshop. Och en del beslut kring vissa ekonomiska och administrativa frågor förstås. Den 15-17 september är det dags för Visions årsmöte 2020 – missa inte det!

Veckan innan förbundsmötet är det dags för det digitala årsmötet. Det digitala årsmötet är ett beslutsforum för att hantera bland annat vissa ekonomiska och administrativa frågor som exempelvis verksamhetsberättelse och hållbarhetsrapport. Det är ombuden som närvarar på förbundsmötet som också deltar i det digitala årsmötet och det gör att det blir mer utrymme för strategiska frågor på förbundsmötet.

Men alla medlemmar och förtroendevalda i Vision har möjlighet att följa årsmötets ”öppna” delar som är två spännande livesändningar och en workshop:

  • Mötet öppnas 15/9 med live-sändning kl. 09.00-10.00. Hör bland annat förbundsordförande Veronica Magnusson öppningstal, ombud berätta om fackliga framgångar och lite underhållning. Du följer det här via Youtube
  • 16/9 kl. 12.00-13.00 Workshop om hållbarhet.* Du följer och kan delta i workshopen via Zoom och länken här https://vision-se.zoom.us/j/91013873797
  • 17/9 kl. 15.00-16.00 Live-sändning där vi bland annat summerar besluten som tagits och får lyssna till härlig musik och avslutningstal. Du följer sändningen här via Youtube.

Att hålla digitala årsmöten varje år beslutades på förbundsmötet 2018 och det första hölls förra året 2019. Årsmötena är ett sätt att skapa nya arenor för inflytande, engagemang och handlingskraft.

Här kan du läsa mer om upplägget och handlingarna för årsmötet 2020 och förbundsmötet 2020 

 

*Workshop: Hur kan Vision möjliggöra ett hållbart arbetsliv inom planetens gränser? På denna workshop får du en introduktion till Agenda 2030 och begreppet hållbarhet, aktuell politik på miljöområdet och arbetsgivarens ansvar för dessa frågor. Tillsammans med andra deltagare får du också diskutera hur ni kan jobba lokalt med frågorna och dela inspirerande exempel. Maria Suárez, hållbarhetsstrateg på Vision, håller i presentationen.

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar