Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Medlemsenheten begränsar sin telefontid

2020-03-31

Just nu är det många som hör av sig till medlemsenheten. Med anledning av det rådande läget har vi begränsad möjlighet att erbjuda samtal med en handläggare. Har du mailat oss och väntar på svar? Våra handläggare arbetar för fullt för att ge er svar så fort de bara kan.

Det är många som ringer till oss just nu. Med anledning av rådande situation behöver vi tillfälligt begränsa vår tillgänglighet på telefon. Just nu prioriterar vi att behandla inkomna ansökningar om medlemskap.

Vi arbetar för fullt för att så snart som möjligt kunna vara tillgängliga på telefon igen.

Här kan ni hitta svar på de vanligaste frågorna som rör bland annat anställning, arbetslöshet, a-kassa, arbetstid samt lön och villkor på jobbet.

Psst! Du vet väl om att du också kan uppdatera dina uppgifter själv på Mina sidor? 

Frågor om coronaviruset

Vi har tagit fram en FAQ med de vanligaste frågorna om coronaviruset och jobbet. Du hittar den här.

Du som är förtroendevald i Vision kan hitta fler svar på dina frågor här.

A-kassan och facket, vad gäller?

Igår den 30 mars presenterade regeringen ett nytt förslag med förändringar i a-kassan. På regeringens hemsida kan du läsa mer om förslaget. (Du kommer direkt till regeringens hemsida om du klickar på länken). 

Det är många som har frågor om a-kassa och medlemskap i Vision just nu. Här kan du läsa mer om det. 

Vision Direkt

För dig som ändå vill komma i kontakt med oss hänvisar vi dig till vår rådgivning Vision Direkt på telefonnummer 0771 44 00 00, måndag - fredag kl 8-20. 

Vi besvarar dina frågor om

  • Anställningsvillkor
  • Lön
  • Arbetsmiljö
  • Kompetensutveckling
  • Varsel
  • Rättigheter
  • Karriär

Just nu kan även du som inte är medlem i Vision kontakta vår rådgivning. Välkommen! 

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar