Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision och Ångestpodden i nytt samarbete om oroliga tider

2020-05-29

Vision inleder ett nytt samarbete med Ångestpodden och lyfter rådgivning i oroliga tider. Corona har skapat mer oro i samhället, man är orolig för arbetsmarknaden och omställningarna men vill också veta mer om sina rättigheter. Därför tar Vision och Ångestpodden ansvar för rådgivning och upplysning om fackliga rättigheter och trygghet på arbetsmarknaden.

- Det är viktigt att ta oron på allvar och finnas där för de som vill ha trygghet på arbetet och få koll på sina rättigheter. Fackförbunden har ett stort ansvar här. Vi på Vision tar vårt ansvar för att lyfta vikten av och fördelarna med fackligt medlemskap, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande Vision.

- Ångestpodden har tidigare samarbetat med Vision och lyft dagsaktuella frågor. Vi tycker att Vision är en viktig samhällsaktör och vi har följt Visions välbehövliga rådgivningskampanj. Många av våra lyssnare och följare hör av sig till oss och undrar om sina rättigheter och om varför och hur de ska vara med i facket. De undrar också över framtiden på arbetsmarknaden. Vi vill därför lyfta Visions rådgivning i våra kanaler genom att samla in alla frågor och sedan gästas av Veronica Magnusson som ska då svara på frågorna på vår instagram, säger Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg, grundare av Ångestpodden.

Tidigare har Vision och Ångestpodden drivit kampanjerna ”Var är min kurator?” och #mellanstolarna, då valde man att lyfta psykisk ohälsa och vikten av samverkan mellan olika aktörer. Då nådde man socialministern Lena Hallengren med sina krav på åtgärder för förebyggande arbete mot psykisk ohälsa.

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar