Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Nu finns Vision student på Instagram!

2020-05-27

På förbundsmötet 2016 fattades beslut om Visions nya medlemskommunikation med fokus på medlemsdialog och att finnas där våra medlemmar finns. Vi kan se att Instagram är en växande kanal, i synnerhet bland våra studentmedlemmar. Därför har vi nu startat ett Instagramkonto - följ oss på @Visionstudent!

På förbundsmötet 2016 fattades beslut om förbundets medlemskommunikation, detta utifrån att förbundsstyrelsen fått i uppdrag att utreda förbundets mediekommunikation vid förbundsmötet 2012. Beslutet om den nya medlemskommunikationen innebar bland annat att den ska innefatta en äkta närvaro som bygger på dialog, byggande av relationer och att medlemmar ska få svar på sina frågor även via sociala medier. Kommunikationen ska även präglas av ett ökat medlemsinflytande. Det är därför av stor vikt att Vision finns där våra befintliga och potentiella studentmedlemmar finns.

I den senaste rapporten från "Svenskarna och internet" framkommer en tydlig trend där användandet av Facebook minskar, medan vårt Instagram-användande ökar.

Visions studentverksamhet

Sedan Visions studentverksamhet tog form har kommunikationen med våra befintliga och potentiella studentmedlemmar skett via Facebook. Utifrån senaste rapporten från "Svenskarna och internet" ser vi att det är av stor vikt att vi finns på Instagram då det är där studenterna finns. Målsättningen med den nya kanalen på Instagram är främst att öka dialogen med studentmedlemmar, samt öka kännedomen om Vision, våra hjärtefrågor och vårt erbjudande till studentmedlemmar.

Följ oss här!

Läs mer

Bakgrundsdokument - Vi är Vision (juni, 2016) 
Rapport: Svenskarna och internet (2019) 

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar