Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ångestpodden om Socialrättsdagen: ”De som drabbas får aldrig glömmas bort”

2020-01-13

Den 16 mars deltar Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg, skaparna av Ångestpodden, på Socialrättsdagen. På konferensen kommer de berätta om kampanjen #mellanstolarna – ett samarbete med Vision, BRIS, Suicide Zero och Hjärnkoll som engagerade socialministern Lena Hallengren.

Viktigt att berättelserna fortsätter att lyftas

– Vårt pass kommer främst handla om vår kampanj #mellanstolarna som vi gjorde tillsammans med Vision under våren 2019. Under kampanjen samlade vi in hundratals berättelser och erfarenheter från både unga och vuxna som själva hamnat mellan stolarna och för oss är det viktigt att de berättelserna fortsätter lyftas, säger Ida och Sofie.

– Vi vill att alla som medverkar på konferensen enklare ska kunna skapa sig en bild och uppfattning om hur verkligheten faktiskt ser ut. Vi vill också att deltagarna ska bli inspirerade till att vi tillsammans faktiskt kan åstadkomma en förändring i frågan och självklart, om någon deltagare mår dåligt, ska känna sig mindre ensam.

Ångestpodden: en plattform för stöd och kunskap

– Ida har egna erfarenheter av psykisk ohälsa och Sofie har varit nära anhörig i psykisk ohälsa. Under slutet av 2014 insåg vi att vi inte hade någon plattform på internet dit vi kunde vända oss och få stöd och kunskap kring ämnet. Sedan 2015 driver vi därför Ångestpodden, för att vi själva hade behövt den när vi hade det som allra tuffast. Vi brinner verkligen för den här frågan och har själva sätt vad en kraftsamling kan göra.

Socialrättsdagen den 16 mars 2020

– Den här konferensen är viktig för att de som drabbas aldrig får glömmas bort. Vi tycker att det är extra viktigt att prata om och lagstifta kring vem som bär ansvaret.

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar