Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Förbered dig för en annorlunda jul; såhär gör du

2020-12-21

I år kommer inte julen bli som man tänkt sig - hur förhåller man sig till det egentligen? Författaren och föreläsaren Christina Stielli delar med sig av sina bästa tips i Expressen Amelia.

Det kan inte ha undgått någon att vi i nuläget inte vet hur julen kommer se ut i år eller hur omfattande smittspridningen kommer vara. Men med de nya restriktionerna vet vi däremot en sak med säkerhet – det kommer inte bli en jul som vi är vana vid.

Christina Stielli som är föreläsare och författare av bland annat bokserien "Må bra på jobbet" ger i Expressen Amelia tre tips på hur man kan förbereda sig för en annorlunda jul:

  1. Utgå ifrån att det inte kommer att bli som vanligt och försök acceptera det. Julen kommer sannolikt inte vara det vi vill att den ska vara. Ställ om och lägg ner det som varit tanken och planen – du kommer hitta något som är bättre.
  2. Var snäll mot dig själv. Vad är det bästa du vet? Gör det! Jag brukar köpa all min favoritmat, tända en massa ljus och se alla de där programmen på tv man annars missar. Det känns nästan som att jag är en gäst i mitt egna hem.
  3. Släpp in barnen i planeringen beroende på hur stora de är. Barn har mycket idéer! Och om barnen blir besvikna – ja, vem är inte besviken? Se det som ett bra genrep, prata om och förklara att det inte alltid blir som man har tänkt sig.

Så förbereder du dig för en annorlunda jul - expertens bästa tips (expressen.se)

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar