Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Förbered dig för en annorlunda jul; såhär gör du

2020-12-21

I år kommer inte julen bli som man tänkt sig - hur förhåller man sig till det egentligen? Författaren och föreläsaren Christina Stielli delar med sig av sina bästa tips i Expressen Amelia.

Det kan inte ha undgått någon att vi i nuläget inte vet hur julen kommer se ut i år eller hur omfattande smittspridningen kommer vara. Men med de nya restriktionerna vet vi däremot en sak med säkerhet – det kommer inte bli en jul som vi är vana vid.

Christina Stielli som är föreläsare och författare av bland annat bokserien "Må bra på jobbet" ger i Expressen Amelia tre tips på hur man kan förbereda sig för en annorlunda jul:

  1. Utgå ifrån att det inte kommer att bli som vanligt och försök acceptera det. Julen kommer sannolikt inte vara det vi vill att den ska vara. Ställ om och lägg ner det som varit tanken och planen – du kommer hitta något som är bättre.
  2. Var snäll mot dig själv. Vad är det bästa du vet? Gör det! Jag brukar köpa all min favoritmat, tända en massa ljus och se alla de där programmen på tv man annars missar. Det känns nästan som att jag är en gäst i mitt egna hem.
  3. Släpp in barnen i planeringen beroende på hur stora de är. Barn har mycket idéer! Och om barnen blir besvikna – ja, vem är inte besviken? Se det som ett bra genrep, prata om och förklara att det inte alltid blir som man har tänkt sig.

Så förbereder du dig för en annorlunda jul - expertens bästa tips (expressen.se)

Nyheter

Till arkivet