Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

3 tips för Visions app

2020-12-03

Du har väl inte missat att Vision lanserat en app för medlemmarna? Här kommer tre tips som förenklar din användning av Visions app. Håll tillgodo!

Måste jag skriva in mitt personnummer varje gång jag loggar in?

Du behöver bara skriva in ditt personnummer en gång. Om du har bank-id installerat på samma telefon som du har Vision-appen på så kan du klicka direkt på logga in, det vill säga rutan för personnummer tomt. Då kommer du direkt till bank-id om startas och du verifierar dig och logga sin.

Såhär hittar du rätt i kontaktlistan

  1. Logga in i appen och gå in på Min avdelning/Min klubb.
  2. Klicka på Kontakter - en ny vy öppnas
  3. Vill du se dina ombud i din sektion/sektionsklubb - klicka på Underavdelning och välj sedan din sektion/sektionsklubb
  4. Vill du söka upp en person med ett specifikt uppdrag - klicka på Visa alla uppdrag och välj där det uppdrag (ex ordförande) du letar efter.
  5. Vill du söka efter ett specifikt uppdrag i en underavdelning (ex ordförande i sektion), kombinera steg 3 och 4 enligt ovan.
  6. Finns det inte kontaktuppgifter till den person du letar efter kan du alltid nå avdelningens/klubbens mejl via kuvertet högst upp, eller Vision Direkt om du saknar avdelning/klubb.

Såhär värvar du i appen

Be den du värvar öppna telefonen och kameran och scanna QR-koden.
I äldre Android-telefoner ex Samsung 7 så behöver du ha en app för QR-avläsning installerad på mobilen. Annars kan du dela länken via sms eller mail via dela-ikonen under QR-koden.

Du kan också nå Medlemstipset direkt via appen. Där kan du tipsa om någon som skulle kunna vara med i Vision - så ringer Medlemstipset upp och hjälper hen tillrätta som ny medlem!

Om du behöver ytterligare rådgivning rekommenderar vi dig att ringa eller mejla till Vision Direkt. 

Kontakta Vision

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar