Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Stöd till fackliga kollegor efter explosionen i Libanon

2020-08-19

Explosionen i Beirut i början på augusti dödade över 150 personer och runt 5 000 skadades. Visions solidaritetsfond har beslutat om att bidra ekonomiskt till att hjälpa fackliga kollegor i Libanon som drabbats hårt.

Den 4 augusti drabbades Beirut av en enorm explosion som har haft förödande konsekvenser för människors liv och hälsa. Över 150 personer har dött, över 5 000 skadats och 300 000 står utan bostad. Två systerförbund i Libanon har också drabbats där fackliga kollegor omkom i explosionen och byggnader tillhörande systerförbunden förstörts.

Därför stöttar Vision systerförbund i Libanon

Vision har fattat beslut om att bidra med 25 000 kronor som stöd till de två systerförbunden i Libanon som drabbats hårt av explosionen i Beiruts hamn.

- Vi delar förbundens sorg. Vision har gett ett bidrag från Solidaritetsfonden som kommer att användas till att renovera och återuppbygga de fackliga kontoren, samt till begravningarna för de fem fackligt anställda som dog och för att hjälpa deras familjer ekonomiskt, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande Vision.

Solidaritetsfonden finansieras av Visions medlemmar

Målsättningarna för Visions solidaritetsfond är att ge stöd till fackliga företrädare, fackförbund och liknande. Det är också att ge stöd till akuta solidaritetskampanjer samt att stötta mindre och avgränsade projekt som Vision gärna vill prioritera.

Solidaritetsfonden är en del av Fair Union och har som mål att stärka fackförbund och fackligt aktiva världen över. Fonden finansieras av Visions medlemmar. Vissa avdelningar, klubbar och medlemmar gör även regelbundna donationer till fonden.

Tack alla som bidrar till Solidaritetsfonden. Tillsammans stöttar vi fackförbund, fackligt aktiva och deras familjer över hela världen. Fortsätt gärna stötta Solidaritetsfonden genom att swisha till nummer 1230323840. Läs mer om fonden här

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar