Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision ställer sig bakom FFF:s krav

2019-09-27

Klimatet är en facklig fråga, idag och alla andra dagar. Vision är en Fair union och har haft fokus på hållbarhet sedan länge. Vi vet att vi måste jobba tillsammans, både arbetsgivare, fackförbund, politiker och medborgare, för att möjliggöra en grön omställning - en #JustTransition. Därför ställer vi oss självklart bakom FFF:s fyra krav och uppmanar andra att göra detsamma!

 • Sverige ska föra en politik som går i linje med Parisavtalet.
  I den omställning i samhället som kommer att bli nödvändig, har vi fackliga organisationer en tydlig roll i utformandet av ett nytt och hållbart samhälle. 

 • Den globala uppvärmningen ska hållas under 1,5 grader.
  Vision ser nödvändigheten i att klara målet på 1,5- grader för att minska de allvarliga konsekvenser av uppvärmningen som redan syns. Vi minskar som organisation våra egna utsläpp, och använder vår påverkansröst för att få fler att göra detsamma. 

 • Lyssna på forskarna.
  Vision står bakom kravet att tillgänglig forskning ska spela en större roll i det politiska samtalet och att åtgärder tas i hela samhället i linje med vad forskningen säger.

 • Klimaträttvisa ska råda.
  Det är i de fattiga länderna som klimatförändringarna drabbar hårdast. De mer utvecklade länderna står för den största klimatpåverkan och behöver ta ett större ansvar initialt. Vision är en Fair Union och arbetar för ett schyst arbetsliv för alla, lokalt och globalt.

Läs också:
Så kan du påverka klimatet på jobbet
Så kan du delta i manifestationen den 27 september 
Klimatet uppmärksammas av Visionavdelningar
Veronica Magnusson: ”Låt 27 september bli startskottet för att växla upp klimatarbetet”

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar