×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vi inviger Järvaveckan med grammisvinnaren Imenella

2019-02-15

Den 12-16 juni är det dags för Järvaveckan där företag, organisationer, politiker och allmänheten samlas. Vision och Unionen i Stockholm inviger Järvaveckan med ett unikt samarbete med grammisvinnaren Imenella.

Imenella, foto: Paul EdwardsImenella – en stark röst från Järva

Vision och Unionen Stockholm delar den fackliga viljan att göra arbetslivet bättre. Imenella är en stark röst från Järva och en förebild för många ungdomar. Det stora antalet unga som bor i Järvaområdet är antingen på väg till arbetslivet eller nya på arbetsmarknaden. Vi vill att de ska vara med i facket, ha nytta av facket och ha möjlighet att driva sina frågor.

Imenella kommer att framföra 2-3 låtar i samband med invigningsdagen den 12 juni. 

Ett självklart samarbete

– Vi vet att vi har kunskap och många olika sorters stöd i arbetslivet, vi behöver dock hela tiden lyssna och utvecklas utifrån vad som är relevanta fackliga frågor idag. Många som bor i Järvaområdet är medlemmar i Vision och arbetar aktivt med att lyfta lokala frågor runtom på arbetsplatserna. Vision har flera gånger jobbat med musik som ett sätt att skapa engagemang, därför kändes det självklart att inleda ett samarbeta med Imenella som är en stark röst för många i Järva, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande Vision.

”Vi behöver alltid tänka på att vara relevanta”

– Som fackförbund behöver vi alltid tänka på att vara relevanta. Vi tog till oss av det besökarna sade till oss i tältet under förra året, att det behövdes mer ”kultur” och lokala profiler. Jämställdhet och mångfald är frågor som Unionen Stockholm brinner för. Det innebär också att våga testa nya samarbeten, både tvärfackligt och andra aktörer. När vi är ute på arbetsplatser och träffar nya och befintliga medlemmar är det många som frågar ”VARFÖR” finns facket. Vi vill aldrig sluta ställa den frågan till oss själva, att samla goda krafter är ett av skälen säger Maria Nilsson, ordförande Unionen Stockholm.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Gå med Vision i Stockholms Prideparad 2019!

Vill du också uppleva stämningen i paraden och vara med och synliggöra arbetet för en arbetsplats för alla? Gå med Vision i Stockholms Prideparad 2019!  för 12 dagar sedan

Sommarhälsning från Veronica Magnusson

Här kommer en sommarhälsning från Visions förbundsordförande Veronica Magnusson. Glad sommar!  för 12 dagar sedan

Levnadslön - en förutsättning för Agenda 2030

Offentlig upphandling har en jätteviktig roll i arbetet med levnadslön i andra länder. Det lyfte Visions förbundsordförande Veronica Magnusson under ett seminarium där det pratades om hur alla i världshandeln ska kunna leva på sitt arbete.  för 12 dagar sedan

Mats Lindgren, Veronica Magnusson, Sigrid De Geyter, Jörgen Hermansson och Ardalan Shekarabi.

Samhällsbygge 2030 – från hållbarhetsvision till framgångsverksamhet

På onsdagen under Almedalsveckan deltog Veronica Magnusson i ett panelsamtal tillsammans med bland annat civilminister Ardalan Shekarabi, och där pratade de om hur framgångsnycklarna ser ut för att hållbarhetsvisioner ska bli verklighet.  för 13 dagar sedan

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb