×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Så blir du mer produktiv

2019-02-14

Att bli mer produktiv handlar inte om att jobba hårdare utan att jobba smartare.

Det är många som gärna vill bli mer produktiv när de jobbar och det är inte helt enkelt. Business Insider har identifierat sju dåliga vanor som du ska sluta med om du vill bli mer produktiv.

1. Prioritera jobb framför sömn. Efter en god natt sömn blir man gladare, tar smartare beslut och har mer kreativa idéer. Och för att du ska få tillräckligt med sömn så gäller det att planera din dag så att du får tid att ta det lugnt på kvällen.

2. Ständigt kolla din mejl under dagen. Stäng ner mejlen när du tar dig ann en uppgift och öppna den inte förrän du är färdig med uppgiften. Att hela tiden bli störd av mejlen förstör ditt arbetsflow.

3. Skjuta upp det viktigaste. Det är många som inleder dagen med att göra de enklaste uppgifterna för att komma i gång med arbetsdagen. Det finns en risk att du lägger ner mindre tid på det viktigaste jobbet eller så blir det inte alls gjort.

4. Multitasking. Det är många som tror att de är duktiga på att göra flera saker samtidigt. Men det finns studier som visar att det inte är många som är kapabla till effektiv multitasking.

5. Misslyckas med att prioritera. Att göra en lång lista över målsättningarna kan tyckas vara en bra idé men det kan även göra dig obeslutsam. Minska ner listan och fokusera på några få mål så blir du mer produktiv.

6. Perfektionism. Många är oroliga för att de inte presterar tillräckligt bra och det kan göra att man skjuter på sina arbetsuppgifter.

7. Boka in för många möten. Din produktivitet avbryts ofta av onödiga möten. Därför ska du bestämma dig för att det som inte kan lösas över mejl eller telefon bör bokas in till möte.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Eva-Lotta Nilsson, förhandlingschef på Vision

Eva-Lotta Nilsson, förhandlingschef på Vision

Vägen till friskare arbetsplatser går genom samverkan

Hög sjukfrånvaro är negativ för alla. Det innebär sämre livskvalitet för medarbetare och förlorade kompetenser och ökade kostnader för arbetsgivare. Nu finns en ny vägledning som ska underlätta arbetet i centrala samverkansgrupper och skyddskommittéer. Vägledningen innehåller bland annat framgångsfaktorer och förslag på en arbetsprocess för att hitta en väg till friskare arbetsplatser.  2019-10-04

Gulliga katter på nätet kan förbättra arbetsmiljön

Tittar du på kattfilmer på arbetstid? Fortsätt med det! Studier visar att den som tar en paus i arbetet och tittar på kattklipp blir piggare, gladare och jobbar bättre.  2019-02-04

Nyårslöftet: Stressa mindre på jobbet

Nyårslöften känns lite avlägset så här halvvägs in i februari men i en undersökning som Blocket Jobb har gjort, i samarbete med Kantar Sifo, kan vi läsa att yrkesverksamma svenskar har avlagt löftet att stressa mindre på jobbet. Har du lyckats hålla nyårslöftet?  2019-02-12

Så lyckas du koppla bort jobbet i jul

Många har svårt att ta ledigt från jobbet under julen. Här kommer några tips från Angela Ahola, doktor i psykologi, om hur du kan koppla bort arbetet under julledigheten.  2018-12-19

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb