×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ledare i framtiden? - sök Ledare i Vision

2019-12-02

Vill utveckla dig själv och är en stolt facklig ambassadör som aktivt vill bidra till ett hållbart arbetsliv? Är du en framtida ledare i Vision? Då är det hög tid att söka utbildningen Ledare i Vision!

Sista ansökningsdag är 15 januari. Läs mer och sök här.

Två som gick utbildningen 2019 är Cecilia Einarsdotter Larsson och Mikaela Sultan. Deras upplevelser om Ledare i Vision här kan du läsa här.

Cecilia Einarsdotter Larsson, Skellefteå:

cecilia liten.jpg

- Ledare i Vision har gett mig verktygen att utveckla både mig själv och vårt förbund. Drivkraften i att träffa andra med samma engagemang och med en mångfald av erfarenheter har gett mig ny energi och nya förutsättningar för ett framtida arbete för Vision, säger Cecilia.

Cecilia Einarsdotter Larsson jobbar på Skellefteå kommun och är förtroendevald för Vision Skellefteåavdelningen. Under 2019 har hon gått Visions ledarskapsutbildning Ledare i Vision.

- Jag rekommenderar alla att söka utbildningen.

Mikaela Sultan, Gävle:

mikaela.jpg

Du är precis på väg att avsluta Visions utvecklingsprogram Ledare i Vision 2019. Berätta lite om utbildningen!

- Ledare i Vision har betytt enormt mycket för mig! Jag har inte bara utvecklats som person och facklig ledare, jag har även fått ett helt gäng med nya fina vänner. Vi blev som en familj redan vid första träffen och det är med en gnutta sorg i hj...ärtat jag nu gör mig redo för vår sista träff tillsammans, säger Mikaela.

Mikaela är verkligen en stolt facklig ambassadör. Hennes fackliga engagemang går inte att ta miste på och det kanaliserar hon nu inom Vision Gävle där hon arbetar med att utveckla både medlemdialogen och ombudsverksamheten.

- Genom utbildningen och tillsammans med de andra i gruppen har jag lärt mig att jag klarar så mycket mer än vad jag trodde innan. Jag vet vilken facklig ledare jag vill vara. Jag rekommenderar verkligen andra att söka den här utbildningen. Jag blev själv tipsad om den och har inte ångrat mig en sekund, säger Mikaela entusiastiskt.

Du som går Ledare i Vision får:

 • påbörja din ledarskapsutveckling för att bli en lokal facklig ledare
 • personlig utveckling med en individuell utvecklingsplan
 • en egen mentor och ett maxat nätverk med värdefulla kontakter
 • kunskap om Visions verksamhet och värdegrund

Vi söker dig som vill:

 • vill vara med och påverka framtidens Vision
 • utveckla dig själv som ledare och förtroendevald
 • blir en modern facklig ledare som står upp för Visions värdegrund
 • engagera dig i frågor som är viktiga för dig och kollegorna på arbetsplatsen
 • vara en stolt ambassadör för Vision
 • inspirera och låta andra växa
 • bidra till ett hållbart arbetsliv

Målgrupp
Du som söker är medlem eller förtroendevald. Deltagarna väljs utifrån Visions mål och riktlinjer. Personer under 35 år prioriteras och vi eftersträvar mångfald.

Läs mer om hur du ansöker här: Ledare i Vision 2020

 

Nyheter

Tryggare arbetsvardag med nytt omställningsavtal

Arbetsmarknaden står inför förändrade spelregler. Digitala möjligheter leder till nya verksamhetsbehov – vissa jobb försvinner medan nya tillkommer. Omställningsavtalet finns där för att i alla lägen leverera en trygghet och en plan för vad som kommer hända härnäst i karriären.  för 11 dagar sedan

Medarbetare i Svenska kyrkan ska ha inflytande över lön och arbetstid

Reallöneökningar, en tydligare löneprocess och större inflytande över arbetstiden. Det är viktiga krav som Vision kommer att driva i avtalsrörelsen inom Svenska kyrkan.  för 13 dagar sedan

Ångestpodden om Socialrättsdagen: ”De som drabbas får aldrig glömmas bort”

Den 16 mars deltar Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg, skaparna av Ångestpodden, på Socialrättsdagen. På konferensen kommer de berätta om kampanjen #mellanstolarna – ett samarbete med Vision, BRIS, Suicide Zero och Hjärnkoll som engagerade socialministern Lena Hallengren.  för 14 dagar sedan

Nytt medlemserbjudande: Juristförsäkring

Vision kan nu erbjuda alla medlemmar i Vision att teckna en juristförsäkring via Folksam(/Familjens Jurist) till ett mycket förmånligt pris. Tecknar du försäkringen innan sista april så börjar den gälla direkt.  för 14 dagar sedan

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb