×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ledare i framtiden? - sök Ledare i Vision

2019-12-02

Vill utveckla dig själv och är en stolt facklig ambassadör som aktivt vill bidra till ett hållbart arbetsliv? Är du en framtida ledare i Vision? Då är det hög tid att söka utbildningen Ledare i Vision!

Sista ansökningsdag är 15 januari. Läs mer och sök här.

Två som gick utbildningen 2019 är Cecilia Einarsdotter Larsson och Mikaela Sultan. Deras upplevelser om Ledare i Vision här kan du läsa här.

Cecilia Einarsdotter Larsson, Skellefteå:

cecilia liten.jpg

- Ledare i Vision har gett mig verktygen att utveckla både mig själv och vårt förbund. Drivkraften i att träffa andra med samma engagemang och med en mångfald av erfarenheter har gett mig ny energi och nya förutsättningar för ett framtida arbete för Vision, säger Cecilia.

Cecilia Einarsdotter Larsson jobbar på Skellefteå kommun och är förtroendevald för Vision Skellefteåavdelningen. Under 2019 har hon gått Visions ledarskapsutbildning Ledare i Vision.

- Jag rekommenderar alla att söka utbildningen.

Mikaela Sultan, Gävle:

mikaela.jpg

Du är precis på väg att avsluta Visions utvecklingsprogram Ledare i Vision 2019. Berätta lite om utbildningen!

- Ledare i Vision har betytt enormt mycket för mig! Jag har inte bara utvecklats som person och facklig ledare, jag har även fått ett helt gäng med nya fina vänner. Vi blev som en familj redan vid första träffen och det är med en gnutta sorg i hj...ärtat jag nu gör mig redo för vår sista träff tillsammans, säger Mikaela.

Mikaela är verkligen en stolt facklig ambassadör. Hennes fackliga engagemang går inte att ta miste på och det kanaliserar hon nu inom Vision Gävle där hon arbetar med att utveckla både medlemdialogen och ombudsverksamheten.

- Genom utbildningen och tillsammans med de andra i gruppen har jag lärt mig att jag klarar så mycket mer än vad jag trodde innan. Jag vet vilken facklig ledare jag vill vara. Jag rekommenderar verkligen andra att söka den här utbildningen. Jag blev själv tipsad om den och har inte ångrat mig en sekund, säger Mikaela entusiastiskt.

Du som går Ledare i Vision får:

 • påbörja din ledarskapsutveckling för att bli en lokal facklig ledare
 • personlig utveckling med en individuell utvecklingsplan
 • en egen mentor och ett maxat nätverk med värdefulla kontakter
 • kunskap om Visions verksamhet och värdegrund

Vi söker dig som vill:

 • vill vara med och påverka framtidens Vision
 • utveckla dig själv som ledare och förtroendevald
 • blir en modern facklig ledare som står upp för Visions värdegrund
 • engagera dig i frågor som är viktiga för dig och kollegorna på arbetsplatsen
 • vara en stolt ambassadör för Vision
 • inspirera och låta andra växa
 • bidra till ett hållbart arbetsliv

Målgrupp
Du som söker är medlem eller förtroendevald. Deltagarna väljs utifrån Visions mål och riktlinjer. Personer under 35 år prioriteras och vi eftersträvar mångfald.

Läs mer om hur du ansöker här: Ledare i Vision 2020

 

Nyheter

Så får du en lugn jul

Efter en intensiv höst har det äntligen blivit dags för några dagars julledighet. Det innebär tid för den så viktiga återhämtningen. Men julen kan också vara en riktig stressfälla – här är de bästa knepen som kan få dig att varva ner.  för 6 dagar sedan

Ny överenskommelse ökar stödet när arbetslivet förändras

Vision har tillsammans med arbetsgivarorganisationerna SKR och Sobona undertecknat en principöverenskommelse om kompetensutveckling och omställning. Konkret betyder det bättre stöd till medlemmar som har jobb som kommer att försvinna eller förändras mycket framöver.  för 11 dagar sedan

IT-strul kostar välfärden miljarder

Visions medlemmar i kommuner och regioner förlorar runt 34 minuter om dagen på krånglande och dåligt anpassade IT- system. Totalt kan det här kosta välfärden upp till 30 miljarder kronor. Det visar en ny rapport från Vision.  för 6 dagar sedan

Therese Svanström. Foto: Camilla Svensk/Pressbild

Grattis och välkommen Therese Svanström till uppdraget som ny ordförande för TCO!

Vision ser fram emot ett fortsatt givande samarbete inom TCO och välkomnar Therese Svanström som ny ordförande. Det här är ett mycket bra val för Visions medlemmar och för TCO.  för 6 dagar sedan

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb