×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

  • Therese Svanström. Foto: Camilla Svensk/Pressbild

    Therese Svanström. Foto: Camilla Svensk/Pressbild

Grattis och välkommen Therese Svanström till uppdraget som ny ordförande för TCO

2019-12-09

Vision ser fram emot ett fortsatt givande samarbete inom TCO och välkomnar Therese Svanström som ny ordförande. Det här är ett mycket bra val för Visions medlemmar och för TCO.

Therese Svanström har djup kunskap och erfarenhet av både offentliga och privata verksamheter, och hon brinner för att bygga en ännu starkare tjänstemannarörelse.

– Vi ska tillsammans med TCO fortsätta vässa vår fackliga politik för att möta utmaningarna på arbetsmarknaden. Det handlar till exempel om de stora förändringar som just nu sker inom våra medlemmars yrken i form av digitalisering och automatisering och förändringar i arbetslivet som skapar oro. Tillsammans driver vi på om fungerande omställningssystem som framtidssäkrar människor och system som skapar framtidstro. Bland dessa samhällsutmaningar ligger fokus på vad automatisering och andra arbetslivsförändringar innebär för enskilda, företagen och samhället. TCO har en viktig roll att spela för att driva på arbetet för ett jämställt och hållbart arbetsliv, både i Sverige och globalt. Det handlar om att skapa trygghet i förändring genom att bidra till våra medlemmars kompetensutveckling, lärande och omställning, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande Vision.

Nyheter

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb