×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro, Kivra eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Juryn som utser välfärdens hjältar

2019-04-09

Vid Stora Samhällsgalan i maj hyllar vi goda exempel och eldsjälar som på olika sätt förbättrar vår välfärd. Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision, sitter med i juryn som utser galans vinnare. Vi ställde tre korta frågor om juryarbetet.

Vad innebär det att sitta med i juryn för Stora samhällsgalan?

Vi i juryn har glädjen att ta del av insatser, initiativ och personer som blivit nominerade för sina bidrag till att utveckla välfärden. Klasserna är: Årets välfärdsförnyare, samhällsbyggare, samhällsentreprenör och offentliga ledare. Juryns uppdrag är att utse vinnarna!

Vad kan du säga om de nominerade?

Först och främst är det så roligt att se allt samhällsnyttigt och ofta livsviktigt arbete som sker runt om i välfärden samt vad idérikedom i kombination med handlingskraft kan leda till. Det är ju just det här som Vision vill uppnå: att våra medlemmar som jobbar runt om i verksamheterna ska få möjlighet och rätt förutsättningarna att både göra och utveckla sitt jobb. Extra glad blir jag av insatser som leder till ökad inkludering och hållbarhet utifrån de tre dimensionerna social, ekonomisk och miljömässig.

Du kommer att dela ut priset Årets offentliga ledare – vad tycker du kännetecknar en bra ledare?

För mig är en bra ledare en person som skapar utrymme till trygghet och utveckling. Som tillsammans med andra gör att den gemensamma kraften blir större än att var och en jobbar på sin kammare. En bra ledare håller också fokus på helheten och på vad som ska uppnås. Just nu signalerar många av Visions medlemmar som är chefer att deras ledarskap ställer högre krav på att de ska vara förändringsledare och då är det viktigt för Vision att chefer får möjlighet att vara det.

Läs mer om Stora Samhällsgalan

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Brist på tandsköterskor kan leda till felbehandlingar

Det råder stor brist på tandsköterskor i hela landet konstaterar Vision i en ny rapport. Det riskerar att leda till längre tandvårdsköer och sämre patientsäkerhet. För att behålla erfaren personal och rekrytera nya medarbetare måste arbetsgivarna göra långsiktiga lönesatsningar och erbjuda moderna villkor.  2019-01-28

Chef - glöm inte ditt eget lönesamtal

Som chef är du van att hålla lönesamtal med dina medarbetare och vet hur du ska förbereda dig. Men hur preppar du inför ditt eget lönesamtal med din chef? Visions chefs- och ledarskapsstrateg Jonas Karlsson delar med sig av några tips inför lönesamtalet.  2019-01-09

Det är gammalt med ålderism!

Både chef och medarbetare har mycket att vinna på en arbetsgrupp med blandade åldrar. Framtidsspanaren John Mellkvist lyfter fördelarna med att skippa ålderismen i det senaste avsnittet av Visions chefspodd.  för 8 dagar sedan

Så lyckas du koppla bort jobbet i jul

Många har svårt att ta ledigt från jobbet under julen. Här kommer några tips från Angela Ahola, doktor i psykologi, om hur du kan koppla bort arbetet under julledigheten.  2018-12-19

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb