Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

"Jag förväntar mig livliga diskussioner"

2018-09-27

En viktig del av förbundsmötet är ombudens arbete i utskotten. Här behandlas motioner inför beslut. Högt engagemang och tålamod är egenskaper som kommer väl till pass!

På torsdagskvällen samlades förbundsmötets ombud i nio utskott för att komma till samsyn i de motioner som inte går till direktbehandling. Inför förbundsmötet i Solna har tre förmöten anordnas runt om i landet med ombud från alla regioner. De motioner som föreslagits av alla tre förmöten att gå till direktbehandling – alltså att man stödjer förbundsstyrelsens förslag till beslut – godkändes av mötet att tas direkt till beslut i plenum. Resterande motioner behandlades i utskotten.

Innan arbetet satte igång bjöds samtliga ombud in till en dialog i storsal där alla fick möjlighet att diskutera de olika motionerna och lägga in nya yrkanden. Många tankar och reflektioner bytte ägare. Men Maria Högberg, ombud från Älvkarlebyavdelningen, såg mest fram emot att komma igång i utskotten.

− I alla fall om det blir många intressanta diskussioner! Det hoppas jag att det kommer att bli.
Maria är en van deltagare, det här blir fjärde förbundsmötet hon deltar i.

− Det känns roligt att vara här och att vi är igång!
Maria är dessutom en fena på rekrytering och utsågs till Årets Rekryteringsstjärna 2018 under Rekryteringsgalan tidigare i år.

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar