×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Student - träffa oss på Framtidsmässan!

2018-03-21

Kom och träffa oss på Framtidsmässan i Stockholm den 12 april! Retorikexperten Elaine Eksvärd kommer stå på Stora scen och tipsar om bland annat hur du ska göra på en anställningsintervju.

För femte året i rad är det dags för Framtidsmässan. Framtidsmässan är en heldag där du som student och nyutexaminerad får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet. Karriärmöjligheterna  inom kommuner, myndigheter och landsting är många och detta är ett perfekt tillfälle att få veta mer. Självklart är vi på Vision student på plats. Du hittar oss i monter nummer 12 där vi kommer att berätta mer om våra karriärsverktyg och hur du kan göra ditt jobb till din dröm.

Under dagen bjuds det på underhållning i på Stora scen.Vi på Vision har anlitat superkommunikatören och retorikexperten Elaine Eksvärd för att hon ska dela med sig av sina bästa tips för att boosta dig inför arbetslivet!  Klockan 11.30-12.15 står hon på scen och berättar bland annat hur gör du intryck på en presumtiv arbetsgivare. En föreläsning full av kunskap, inspiration och massor av tips och råd som preppar dig inför arbetslivet. Dessutom bjuder Vision de 100 första i publiken på gratis lunch! 

VAR: Stockholm Sports Center (tidigare Frescatihallen) vid Stockholms universitet

NÄR: 12 april, kl. 10:00-15:30

HUR: Framtidsmässan är gratis och riktar sig till studenter. Du kan hämta ut din gratisbiljett här: https://www.offentligsektor.nu/event

Värt att veta är att det går gratis bussar från lärosäten. Dessa bokas på framtidsverket.com

Till Stockholm går bussarna från: Uppsala, Eskilstuna, Västerås, Linköping, Örebro, Gävle 

Till Göteborg går bussar från: Halmstad, Jönköping, Malmö, Lund, Karlstad, Skövde, Borås

 Den 8 maj kommer Framtidsmässan vara på Liseberg i Göteborg. Då kommer vi på Vision också finnas där för dig som pluggar i södra delen av landet!

Nyheter

Till arkivet

1044 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum