Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Framtida ledare? – Sök Ledare i Vision

2018-12-10

Vill utveckla dig själv och är en stolt facklig ambassadör som aktivt vill bidra till ett hållbart arbetsliv? Är du en framtida ledare i Vision? Då är det hög tid att söka utbildningen Ledare i Vision!

Den 15 januari är sista chansen att ansöka till Ledare i Vision 2020.

Två som gick utbildningen 2018 är Gabriella Hansgé och Simon Otterström. Deras upplevelser om Ledare i Vision kan du läsa här nedanför.

Gabriella Hansgé

Vad är Ledare i Vision för dig?

- För mig är ledare i Vision självutveckling, gemenskap, nya kunskaper och erfarenheter.  

Vad har utbildningen gett dig för verktyg och kunskaper?

- Jag har fått med mig många verktyg från utbildningen; mycket kunskaper om facket och vad just Vision står och arbetar för, många nya lärdomar och kunskaper om mig själv i mitt ledarskap och hur jag fungerar i grupper. Jag har också fått ett nätverk över hela Sverige och har fått utveckla mig tillsammans med andra.

Varför ska man söka till Ledare i Vision?

- En ska söka till Ledare i Vision 2020 om en är intresserad av att utveckla sig själv, lära sig mer om ledarskap i förhållande till hur en själv fungerar och om en är intresserad av fackligt arbete och engagemang. 

Simon Otterström

 

Vad är Ledare i Vision för dig?

- För mig är Ledare i Vision en unik chans att på ett roligt och intressant sätt få djupare kunskaper och förståelse för Visions värdegrunder, hjärtefrågor och historia, men även att lära sig om (som namnet avslöjar) ledarskap!

Vad har utbildningen gett dig för verktyg och kunskaper?

- Denna utbildning har gett mig en djupare förståelse om vem JAG är, men även gett mig verktygen till att förstå andra människor och vetskapen om olika ledarroller. Jag har även fått en hel del nyttiga tips på hur man kan tänka och planera sin framtid – Har jag några styrkor och sakfrågor jag brinner för? Då kanske man ska fokusera på något man tycker är intressant istället för att sitta fast med något man tycker är mindre roligt, för det är mer utvecklande och energigivande. Sen har den såklart gett mig oerhört mycket glädje och nya vänner, vi har varit som ett stort kompisgäng!

Varför ska man söka till Ledare i Vision?

- Jag tycker att man ska söka till Ledare i Vision för det är en fantastisk möjlighet att lära sig massor om Vision och vad vi står för, få massa tips inför framtiden och lära känna dig själv på ett mycket tydligare sätt än tidigare, få bra råd i vad just du som facklig ledare kan tänka på, och få verktyg för att hantera kommande situationer. Kanske rentav bredda eller fördjupa ditt intresse i någon fråga. Jag själv ser detta som ett karriärslyft och känner att det har öppnat en del dörrar".


 

Du som går Ledare i Vision får:

 • påbörja din ledarskapsutveckling för att bli en lokal facklig ledare
 • personlig utveckling med en individuell utvecklingsplan
 • en egen mentor och ett maxat nätverk med värdefulla kontakter
 • kunskap om Visions verksamhet och värdegrund

Vi söker dig som vill:

 • vill vara med och påverka framtidens Vision
 • utveckla dig själv som ledare och förtroendevald
 • blir en modern facklig ledare som står upp för Visions värdegrund
 • engagera dig i frågor som är viktiga för dig och kollegorna på arbetsplatsen
 • vara en stolt ambassadör för Vision
 • inspirera och låta andra växa
 • bidra till ett hållbart arbetsliv

Målgrupp
Du som söker är medlem eller förtroendevald. Deltagarna väljs utifrån Visions mål och riktlinjer. Personer under 35 år prioriteras och vi eftersträvar mångfald.

Läs mer om hur du ansöker här: Ledare i Vision 2020

 

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar