Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Visions mobila center i Arvika

    Visions mobila center i Arvika

Nu åker Vision ut på turné – för att träffa dig!

2018-08-23

Den 14 augusti rullade en husbil in i Svedala, Skåne. Det var det första stoppet på höstens landsomfattande turné. Visions mobila center besöker över 100 arbetsplatser för att träffa dig och dina kollegor.

Hur kan ditt jobb bli ännu bättre?

Fikakorgen är packad och däcken pumpade när vi ger oss ut i landet för att svara på alla frågor om Vision. Vi vill så klart också ställa frågor till er: Hur ni har det på jobbet? Vad skulle kunna förbättras? Alla synpunkter är värdefulla och samlas in för att tas vidare till er arbetsgivare.

– Den här turnén för massor av gott med sig. Massor av spännande och roliga möten. Massor av tillfällen att ta tempen ute på arbetsplatserna. Vi är övertygade om att dialog är nyckeln till att kunna skapa ett så bra arbetsliv som möjligt, säger Jonas Tränk, marknadschef på Vision.

Från Trelleborg till Haparanda

Turnén startar i Svedala och rundas av i Landstinget Sörmland 8 november. Undrar du när vi besöker just din arbetsplats eller en plats nära dig? Här hittar du turnékalendern för hösten 2018.

Hoppas att vi ses!

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

268 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar