Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Fler antagna till höstterminen 2018

2018-08-17

Trots att ansökningsantalet till högskoleutbildningarna minskat så har antagningsantalet ökat.

Inför höstens högskoleutbildningar i år ökade antalet antagna personer i första urvalet
med 2,2 %. Från 269 300 personer i fjol till 275 200 i år. Dock minskade antalet sökande från 399 100 personer i fjol till 391 400 i år – en minskning på 1,9 %.

Vid andra urvalet var totalt 239 385 personer antagna till minst en utbildning. Jämfört med förra året innebär det en ökning med 1600 personer i år.

– Det är positivt att fler får chansen att läsa på högskolan nu i höst, säger Maria Linna Angestav, t.f. generaldirektör vid Universitets- och högskolerådet. Att söktrycket ändå minskar för fjärde hösten i rad kan verka mer problematiskt, men den nedgången kan kopplas till rådande högkonjunktur. I goda tider föredrar många att jobba framför att läsa vidare på högskolan.

Studentmedlem i Vision? Det här får du.

Du som student och medlem i Vision kan ta del av mängder av erbjudanden och rabatter. Bland annat:

Stipendier

Prova på en arbetsdag

CV och LinkedIn granskning

Du har också rabatt på litteratur, tidningar, träning, bolån, el, kompetensutveckling och semesterstugor samt mycket mer. Klicka på Medlemsförmåner nedan för att komma till förmånssidan.

Medlemsförmåner

 

Källa: www.uhr.se

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar