Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Snabbare väg till arbete i fastighetsbranschen

2017-09-20

Förra veckan nylanserades ett snabbspår för nyanlända människor med kompetens inom fastighetsbranschen.

Vision och andra fackförbund, arbetsgivarorganisationer och Arbetsförmedlingens olika regioner har skrivit på avsiktsförklaringen. Den offentliga upphandlingen av valideringstjänster som arbetsmarknadens parter tagit fram genom fastighetsbranschens utbildningsnämnd är också på plats. Syftet är att arbetsgivare inom fastighetsbranschen lättare ska kunna hitta kompetent arbetskraft som det idag råder brist på, samtidigt som nyanlända personer med förutsättningar att ta anställning inom branschen snabbare ska komma i anställning.

– Vision har medlemmar inom bristyrkena fastighetstekniker och fastighetsingenjörer, och för oss är det viktigt att personalförsörjningen leder till en rimlig arbetsbelastning och god arbetsmiljö. Vision "Utöver branschkompetens finns också klara fördelar med en ökad mångfald på arbetsplatserna för att det i allmänhet för med sig många positiva mervärden i verksamhetsutvecklingen. Inte minst ökad kompetens inom språk och utomnordisk kulturell förförståelse behövs inom kundserviceutvecklingen som sker inom de allmännyttiga fastighetsbolagen, berättar Carola Löfstrand, ombudsman på Vision.

Läs mer här.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

200 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar