×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Rivstarta veckan – så hittar du jobbfokus

2017-10-09

Nu är helgen över och det är dags att hitta jobbfokuset igen. Här är 7 tips på hur du får en bra start på veckan.

Ibland kan början av en jobbvecka kännas som en uppförsbacke, men det finns några knep för att få en bra start på veckan.

Se även: Mejltricken som förenklar din vardag

Ledarskapssidan Inc.com har gjort en lista på 7-8 metoder som kan göra att rivstartar veckan på rätt sätt.

1. Gör en smart "att göra-lista". Att skriva ner allt du behöver göra ger en känsla av kontroll. Och att gruppera ihop saker som har med varandra att göra till en punkt kan göra att du får mer fokus på just den uppgiften, i stället för att de ligger uppdelade.

2. Gör en arbetsuppgift direkt. Det är tillsfredsställande att ha en arbetsuppgift avklarad så fort man kan på måndagen. Det ger en känsla av att man är i gång.

3. Planera ditt sociala liv. Om du kommer göra något på din fritid se till att planera in det men se till att ha vissa kvällar lediga så att inte veckan blir alldeles för stressig. För även om man vill göra massa saker på kvällarna så kan det kännas stressigt att ha varje kväll uppbokad.

4. Hitta ett större mål för veckan. Det ska inte vara ett stort mål som att skriva en bok denna vecka utan det kan vara att skriva första sidan, eller bara organisera din garderob.

5. Veckohandla! Gör en ordentlig veckohandling så slipper du tänka på vad du ska göra till middag varenda dag.

6. Kolla mejlen först vid lunch. Det här är svårt men om du undvikar att kolla mejlkorgen på måndag morgon så får du en mer produktiv start på veckan. Och inte fastnar i mejlträsket.

7. Ta pauser! Fyll på med energi under dagen. Ta 10-minuterspauser och lämna datorn och mobilen. En stärkande promenad utomhus kan göra underverk för produktiviteten.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Ångestpodden om Socialrättsdagen: ”De som drabbas får aldrig glömmas bort”

Den 16 mars deltar Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg, skaparna av Ångestpodden, på Socialrättsdagen. På konferensen kommer de berätta om kampanjen #mellanstolarna – ett samarbete med Vision, BRIS, Suicide Zero och Hjärnkoll som engagerade socialministern Lena Hallengren.  för 14 dagar sedan

Så lyckas du koppla bort jobbet i jul

Många har svårt att ta ledigt från jobbet under julen. Här kommer några tips från Angela Ahola, doktor i psykologi, om hur du kan koppla bort arbetet under julledigheten.  2019-12-16

Så får du en lugn jul

Efter en intensiv höst har det äntligen blivit dags för några dagars julledighet. Det innebär tid för den så viktiga återhämtningen. Men julen kan också vara en riktig stressfälla – här är de bästa knepen som kan få dig att varva ner.  2019-12-09

Veronica Magnusson: "Alla som arbetar med barn måste få förutsättningar att tillgodose barnens rättigheter"

Den 4 februari inleder Visions förbundsordförande Veronica Magnusson Barnkonventionsdagen tillsammans med JP Infonets VD Jörgen Palmberg.  2019-12-10

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb