Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Här är vinnarna i Visions sommartävling

2017-10-13

”Arbetet med mänskliga och fackliga rättigheter både nationellt och internationellt.” Nu är vinnarna korade i Visions tävling Ställ frågan om medlemskap och tipsa.

Vision växer snabbast bland alla fackförbund för tjänstemän och snart når vi rekordsiffran 200 000 medlemmar. Under sommaren pågick en tävling där man skulle berätta för andra om Vision, ställa frågan om medlemskap och tipsa oss om personer som vill veta mer. Man lämnade även in en motivering där man berättade om vad som är det bästa med Vision. Då var man med och tävlade om resor värda 10 000 kronor!

Nu är vinnarna korade och kontaktade.

– Det känns fantastiskt roligt, jag blev väldigt överraskad och glad. Jag väljer dock att vara anonym då jag tänker överraska min sambo med en resa.

Har du något bra rekryteringstips?

– Förklara inte bara hur eller vad någon ska göra för att bli medlem. Förklara varför personen ska bli medlem. Förr hade folk bättre koll på vad facket stod för och vad de faktiskt gör. I dag behöver vi hjälpas åt att upplysa varandra igen om vikten av ett starkt fackförbund. När någon förstår varför så är resten ingen konst, berättar en av vinnarna.

De övriga vinnarna är Ike Prince-Ezeson och Andreas Karlsson.

Här är vinnarnas motiveringar:

"Arbetet med mänskliga och fackliga rättigheter både nationellt och internationellt. Att alla människor är lika mycket värda och ska ha samma möjligheter. Inkomstförsäkringen!"

"Ett tydligt driv för att ta ett nytt kliv - mot ett bättre arbetsliv. Med Vision får vi en ny dimension för en hel generation - med bättre villkor för alla i vår sektion. En tryggare morgondag till allas behag - följ med oss på detta viktiga uppdrag!"

"Det bästa med VISION omsorgen, omtanken och medlemsservicen som man tillhandahåller. Att snabbt få svar, hjälp och stöd från VISION skapar en trygghet för medlemmarna. VISION står för hårda fakta men också för mjuka värden!"

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

270 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar