×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

warning icon

Systemunderhåll i helgen

I helgen, lördag 27 feb kl 07 - söndag 28 feb kl 15 kommer vi att genomföra systemunderhåll vilket innebär att det inte är möjligt att logga in på vision.se, lönestatistik, fv-mejl, Mina sidor eller i Vision-appen under denna tid.

  • Lisa Svensson till vänster.

    Lisa Svensson till vänster.

Hon blev prisad för jämställdhetsarbete

2017-03-07

Lisa Svensson belönades med Visions regionala jämställdhetspris under tisdagen.

På tisdagen fick Lisa Svensson, ordförande i Visions Norrköpingsavdelning, Visions regionala jämställdhetspris.

– Det känns fantastiskt bra. Jag är stolt och glad över allt stöd som jag har fått i de här frågorna. Jämställdhet gäller 100 procent av medlemmarna. Graden av jämställdhet påverkar både arbetsmiljö och löner och därför är det viktigt att jämställdhet kan få vara en fråga som tar plats istället för en sidofråga, säger en glad Lisa Svensson.

Motivering:

Lisa Svensson har under flera år aktivt drivit frågan om jämställdhet och inkludering inom Vision. Lisa har varit och är en uppskattad och flitigt anlitad röst och kunskapskälla för att förmedla det många andra tyckt varit svårt att förklara; alla människors lika värde oavsett kön, könsuttryck eller sexualitet.

Med humor, fördjupade kunskaper och ärlig och envis tydlighet har Lisa framgångsrikt lyckats lyfta en diskussion som förändrar livs– och arbetsvillkor för väldigt många människor.

Lisa har ett stort hjärta och engagemang för allas lika värde. Hennes mod att gå emot maktstrukturer och hennes starka vilja att skapa förändring har förändrat förståelsen kring vad alla har att vinna på jämställdhet och feminism - i Norrköpingsavdelningen genom Lisas idoga arbete, regionalt i Visions regionala jämställdhetsnätverk och i hela förbundet genom Lisas initiativ att motionera om att Vision borde ta ställning som ett uttalat feministsikt förbund.

Vision Region Sydost är stolta över att få belöna Lisa Svenssons arbete och engagemang för ökad inkludering och tydligare ställningstagande som feministiskt förbund inom Vision med 2017 års jämställdhetspris.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb