Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision på plats under årets Pridefestivaler

2017-05-19

Nu har årets Pridefestivaler dragit i gång och självklart är Vision på plats.

Vision är en Fair Union. Vi verkar för allas lika värde och mot diskriminering på arbetsplatserna. Och därför är det självklart för oss att vara med på Pride-festivaler över hela landet.

Varför medverkar Vision i Pride?

– För att Vision är en Fair Union och att mångfald är en facklig kärnfråga. Det innebär att vi jobbar förebyggande mot diskriminering på arbetsplatserna för att se till att det blir en arbetsplats för alla. Och därför är det självklart för oss att delta på Pridefestivaler runt om i landet, säger Olof Ambjörn, Strateg för mångfald, jämställdhet och arbetsmarknad på Vision.

Läs mer: Vision på Pride

Vad vill Vision med årets medverkan?

– Vi vet att alldeles för få fall av diskriminering anmäls och att vi som fackförbund kan bli ännu bättre på att fånga upp sådana fall när det händer. Därför vill vi visa att det finns många sätt att nå Vision. Vi vill också samla in mer information från medlemmar, som också är HBTQ-personer, kring vilka frågor vi ska jobba med. Underlaget ska sedan sammanställas och ligga till grund för det framtida arbetet.

Läs mer: Berätta för oss!

Här kan du träffa Vision på årets Pridefestivaler:

• 19 maj Ånge Pride
• 19-21 maj StoltiLund
• 29 maj-3 juni Karlskrona Pride
• 7-11 juni West Pride 2017
• 28 juni-2 juli Kristianstad Pride
• 2-8 juli Sundsvall Pride
• 8 juli - Pride Hudik
• 31 juli - 6 augusti Stockholm Pride
• 4-10 augusti Malmö Pride
• 11-14 augusti Gävle
• 13 aug Trelleborg Pride
• 4-9 sept Kalmarsund Pride

 

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

198 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar