Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

"Deltidsbrandmännen är viktiga för Sverige"

2017-02-02

Vision lyssnar och tar till sig av den kritik som förs fram mot det nya avtalet för deltidsbrandmän, RiB17. Alla berörda medlemmar uppmanas nu att ta kontakt med förtroendevalda på sin arbetsplats eller med Vision Direkt.

UPPDATERAD 14.51. Det har blivit tydligt för Vision i dag att lokala avtal inte längre är en möjlighet på samma sätt som tidigare.

– Deltidsbrandmännen har en mycket viktig samhällsuppgift. Det innebär att de cirka 300 deltidsbrandmän som är våra medlemmar ska ha goda villkor och en bra lön. Grunden för vårt fackliga arbete är att alla medlemmar ska ha rätt förutsättningar att göra ett professionellt arbete, säger Karl Lundberg, biträdande förhandlingschef i Vision.

– Om du är medlem i Vision och upplever att det finns problem med RiB17, hör av dig till dina lokala förtroendevalda eller Vision Direkt, säger Karl Lundberg.

– I Vision har vi ett ständigt pågående arbete att utvärdera våra avtal och fundera på hur vi kan göra dem ännu bättre. RiB17 kommer att utvärderas på samma sätt som alla våra övriga avtal, säger Karl Lundberg.

Läs mer om avtalet: "Avtalet ska vara gynsamt för alla medlemmar"

Nyheter

Till arkivet

200 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar