Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Så får du koll på mejlkorgen

2017-12-12

Vissa älskar ordning och reda med smarta mappsystem och andra nöjer sig med ett organiserat kaos. Men här kommer ett enkelt organiseringstips för den som önskar sig lite ordning och reda i mejlkorgen.

Det är Academic Work som tipsar om hur man kan organisera sitt Google mejl-konto eller Outlook.

Har du koll på stjärnorna som finns i ditt Google mejl-konto? Om inte så finns det till vänte rom ämnesredan och det är de som kan hjälpa dig få ordning i mejlen. Outlookanvändare kan använda den lilla flaggan till höger om ämnesraden.

1. Sätt en stjärna eller flagga på de mejl som behöver ett svar men som du inte kan svara på direkt.

2. Gå igenom alla mejl som fått stjärna eller flagga på eftermiddagen och ta bort symbolen efter att du har svarat på mejlet.

3. Skulle du inte kunna svara på mejlet så gör du stjärnan eller flaggan blå. Kan du inte byta färg på stjärnan? Då kan du ställa in fler färger under inställningar > stjärnor. Outlookanvändare kan ändra flaggans färg genom att högerklicka på den.

4. I slutet av veckan går du i genom alla mejl märkta med den färgade stjärnan eller flaggan och ser om du kan svara då. Om du inte skulle kunna svara på mejlet så spar du det till nästa vecka och gör samma procedur.

Det här kan vara ett ganska så enkelt sätt att se till att mejlen är hyfsat organiserad.

Källa Academic Work.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

199 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar