×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Topp tio-listan över universiteten och högskolorna med mest nöjdaste studenter

2017-08-25

Handelshögskolan i Stockholm har de nöjdaste studenterna enligt Universums undersökning FöretagsBarometern 2017. Se hela listan här.

Universum är ett Employer branding-företag som har gjort undersökningen FöretagsBarometern 2017. Undersökningen rankar inte bara attraktiva arbetsgivare utan även vilka universitet och högskolor som har mest nöjda studenter. Det är närmare 22 000 svenska studenter som har bidragit till betygsättningen.

Handelshögskolan, Chalmers tekniska högskola och Lundsuniversitet toppar

Deltagarna har betygsatt hur nöjda de är med sitt universitet på en skala från 1 till 10 där Handelshögskolan i Stockholm har fått ett medelbetyg på 8,6. De toppar därmed listan. Det nationella medelbetyget ligger på 7,5.

De har även listat vilka attribut de associerar med sitt universitet. 93 procent av studenterna på Handelshögskolan i Stockholm anser att deras utbildning ger dem en bra referens för framtida karriär jämför med 60 procent av studenterna från samtliga universitet och högskolor i Sverige.

Topp 10-listan över universitet/högskolor med mest nöjda studenter och bäst fokus på sina studenters anställningsbarhet:

Mest nöjda studenter:

1 Handelshögskolan i Stockholm

2 Chalmers Tekniska Högskola

3 Lunds Universitet

4 Linköpings Universitet

5 Kungliga Tekniska Högskolan

6 Sveriges Lantbruksuniversitet

7 Uppsala Universitet

8 Karolinska Institutet

9 Handelshögskolan i Göteborg

10 Umeå Universitet

Bäst anställningsbarhetsfokus:

1 Handelshögskolan i Stockholm

2 Chalmers Tekniska Högskola

3 Kungliga Tekniska Högskolan

4 Lunds Universitet

5 Linköpings Universitet

6 Handelshögskolan i Göteborg

7 Karolinska Institutet

8 Uppsala Universitet

9 Luleå Tekniska Universitet

10 Jönköpings Universitet

Källa: Universum

Nyheter

Bra kollegor, bra chef och dito lön. Det är viktigaste faktorerna när unga väljer arbetsgivare.
Det visar svaren från 850 unga medlemmar i Vision.

Bra kollegor, bra chef och dito lön. Det är viktigaste faktorerna när unga väljer arbetsgivare. Det visar svaren från 850 unga medlemmar i Vision.

Unga om drömjobbet

Bra kollegor, bra chef och dito lön. Det är viktigaste faktorerna när unga väljer arbetsgivare. Det visar svaren från 850 unga medlemmar i Vision.  2018-06-05

Vinnare av ledarskapsstipendiet

Chefer upplever att arbetet för en inkluderande organisationskultur är något alla behöver hjälpas åt med. Det visar Louise Högren och Vera Stenborgs uppsats ”Man brukar säga att det sitter i väggarna med det gör det ju inte, det sitter i människorna” som i år tilldelas Visions ledarskapsstipendium.  2018-04-10

Bra saker att tänka på inför sommarjobbet

Vision.se tänkte släta ut några frågetecken kring vad som kan vara bra att tänka på inför, under och efter sommarjobbet.  2018-03-15

Framtidsmässan

Kom och träffa oss på Framtidsmässan i Stockholm den 12 april! Retorikexperten Elaine Eksvärd kommer stå på Stora scen och tipsar om bland annat hur du ska göra på en anställningsintervju.  2018-03-21

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb