Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Arkivbild från Framtidsmässan.

    Arkivbild från Framtidsmässan.

Vision pratar lön och första jobbet på Framtidsmässan

2017-04-03

För fjärde året i rad arrangeras Framtidsmässan och Vision är på plats med monter och håller i två föreläsningar.

Den 6 april arrangeras Framtidsmässan på Stockholms universitet, Stockholm sport center. Det är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor där studenter får möjlighet att träffa och mingla med arbetsgivare inom den offentliga sektorn. En perfekt möjlighet för dig som söker ett nytt jobb, söker praktikplats, söker studentmedarbetartjänst eller för dig som söker inspiration och idéer till uppsatsämnen.

Vision kommer att ha en monter på plats och hålla i två föreläsningar. Den första föreläsningen handlar om lön. Lön engagerar! Alla i arbetslivet har en åsikt om lön och vill ha schyst lön som avspeglar arbetet och kompetensen. Samtidigt känner sig de flesta av oss osäkra och obekväma när det kommer till löneförhandlingar. Därför kommer Agnes Rolka, rådgivare på Vision Direkt, att prata om individuell lönesättning, lönestatistik och ge några konkreta tips inför löneförhandlingen.

Läs mer: Lön

Den andra föreläsningen håller Martina Roos i och den handlar om vad man ska tänka på när man börjar ett nytt jobb. När man blivit erbjuden ett jobb blir de flesta glada över jobberbjudandet och vill kanske skriva på anställningsavtalet så fort som möjligt. Oavsett om det är ett första jobb eller om du byter jobb finns det saker som är viktiga att tänka på innan du skriver på ett anställningsavtal och börjar på jobbet. Under denna föreläsning kommer du att få tips på vad du kan tänka på när du börjar ett nytt jobb.

Läs även: Avtalsgranskning

Läs mer om Framtidsmässan här.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

255 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar