Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision tar aktivt ställning för yttrandefrihet och allas lika värde

2016-09-22

I dag inleds bokmässan i Göteborg och Vision är på plats. ”På just denna mässa behövs våra röster mer än någonsin. Röster som talar för medmänsklighet och mänskliga rättigheter”, säger Hilda Johansson, från Vision Göteborg.

Nu har Bok och biblioteksmässan i Göteborg dragit i gång och från i dag torsdag till på söndag kommer du att kunna träffa Vision i montern på Bok och biblioteksmässan.

– Där kan du prata med våra förtroendevalda om utmaningar och möjligheter i arbetslivet.
Du hittar oss på internationella torget tillsammans med andra föreningar som arbetar för solidaritet och för allas lika värde på livets alla områden, nationellt och internationellt, berättar Hilda Johansson, Vision Göteborg, och fortsätter:

– På just denna mässa behövs våra röster mer än någonsin. Röster som talar för medmänsklighet och mänskliga rättigheter. Vi tror på att mångfald lönar sig. Att vi människor har olika bakgrunder och personligheter berikar. Vi tycker att kvinnor och män ska ha samma möjligheter. Och vi är inte ensamma. De allra flesta håller med oss och det måste vi visa. Vi kan inte låta andra röster vinna genom att vara passiva. Med att inte bemöta eller stänga ute åsikter riskerar vi att låta andras propaganda bli till sanning. Vi som ett aktivt fackförbund arbetar för alla, dagligen! Både i det lilla och i det stora. Vi gör aktivt skillnad och bidrar till ökad mångfald varje dag!

Vision Göteborg står även som arrangör för ett seminarium om "Rekrytering till IS- hur förhindrar vi det? på lördag klockan 11-20 till 11-40 på Internationella Torgets Stora Scen, H-hallen.

Läs även: Mångfald

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

254 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar