Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sista chansen att nominera till Årets Kulturkommun 2017

2016-09-08

Årets Kulturkommun 2016 blev Tjörn. Den 8 september är det sista chansen att nominera till Årets Kulturkommun 2017.

Är din kommun ett guldkorn värt att visa upp när det gäller kultur? Snart är det dags att nominera till Årets Kulturkommun 2017. Visions medlemmar eller enskilda kommuninvånare kan själva nominera sin kommun till utmärkelsen Årets Kulturkommun.

Senast 9 september 2016 ska nomineringarna vara inne.

Till årets kulturkommun utses en kommun som:

Arbetar för kultur ska bli en självklar del av kommuninvånarnas vardag, genom att den finns med i all kommunal verksamhet gör anställda och kommuninvånarna delaktiga i kulturverksamheten arbetar för konstnärlig utveckling och frihet använder kultur som ett verktyg för hälsa och välfärd har en långsiktig kulturpolitik, som gäller både i hög- och lågkonjunktur satsar egna kommunala ekonomiska medel ser till att kulturen är tillgänglig för alla i kommunen, geografiskt och ekonomiskt stödjer kulturell mångfald marknadsför kultur på ett kreativt, okonventionellt och professionellt sätt initierar och uppmuntrar satsningar som kan bli uppmärksammade utanför kommungränsen.

Här kan du nominera din kommun

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

200 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar