Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Branschträff för dig som jobbar med ensamkommande flyktingbarn

2016-09-27

Vision bjuder dig som jobbar med ensamkommande flyktingbarn till en branschträff för att du ska få inspiration, påfyllnad och möjligheter till nätverkande. Oavsett om du jobbar inom kommunen eller inom privat verksamhet tillhör du målgruppen för dagen.

Under det senaste året har många flyktingar kommit till Sverige. En stor del av dessa är gruppen ensamkommande barn och det är angeläget att barnen får en bra start i Sverige med bästa möjliga omsorg. Här spelar de som jobbar i verksamheterna en viktig roll som vägledare och förebilder för barnen.

Vision jobbar för att de som arbetar i dessa verksamheter ska ha rätt förutsättningar att ge denna omsorg, samtidigt som du själv har en hållbar och säker arbetsmiljö. Därför bjuder Vision in till en branschträff för de som arbetar med ensamkommande flytkingbarn.

Anmäl dig här: Sök bland kurser och aktiviteter

– Våra medlemmar som arbetar på HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn är kompetenta och engagerade som ibland har det tufft på jobbet. Personalens arbetsvillkor är avgörande för att kunna uppmärksamma och tillgodose barnens behov och ha en fungerande verksamhet. Vi vill med branschträffarna inspirera och peppa våra medlemmar och ge dem möjlighet att träffa kollegor från andra arbetsplatser, kanske också bilda nätverk, Vi hoppas att arbetsgivaren inser värdet av en sådan dag och ger de anställda möjlighet att delta. Självklart är också cheferna som är våra medlemmar välkomna. Vi hoppas på många intressanta samtal med medlemmar och kanske även dem som "inte hunnit bli medlemmar än" när vi ses i Norrköping (10 oktober) Växjö (11 oktober) Gävle (26 oktober) och i Borlänge (den 27 oktober), säger Ewa Henriksson, projektledare på Vision.

Sista anmälningsdag är 7 oktober.

 

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

270 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar