Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Visions center storsatsar med ”uteveckor”

2016-10-10

Direkt efter förbundsmötet 2016 började Visions alla center ute i landet med "uteveckor", där de besöker flera arbetsplatser och pratar bland annat om Visions medlemmar är några maskiner.

Nu är vi inne på andra veckan av Visions centers uteveckor. Under två veckor är alla center ute på arbetsplatser och pratar bland annat om Visions kampanj Sätt Tonen.

Vision.se hängde med Visions center till Uppsala och fick följa med på två arbetsplatsbesök. Först på äldreförvaltningen och sedan på överförmyndarförvaltningen.

På båda platserna inledde man med frågesport om vilka rättigheter man har på jobbet. Sedan ville de medlemmar som kom till lunchen prata om arbetsbelastning, friskvårdsbidrag och lön.

På överförmyndarförvaltningen ville man prata arbetstid och man ville veta mer om årsarbetstid och om Vision jobbar för sextimmarsdagar. Man avrundade med att prata om tjänstepension.

När centret i Stockholm besökte Familjebostäder inledde ombudsmannen Lotta Thagesson med att spela låten "Ingen maskin" och sedan fråga medlemmarna om de är maskiner.
Man pratade även om sparade semesterdagar, 80-90-100, vad det kostar att vara pensionärsmedlem och semesterdagsväxling.

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar