Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Veronica Magnusson omvald till Visions förbundsordförande

2016-10-01

”Jag är så glad över förtroendet!” sa Veronica Magnusson. Det efter att Visions förbundsmöte gav Veronica Magnusson förnyat förtroende att leda förbundet i ytterligare fyra år.

Visions förbundsmöte i Malmö har nu valt en ny förbundsstyrelse. Veronica Magnusson valdes till Visions förbundsordförande.

– Jag är så glad över förtroendet! Vision är ett starkt och växande förbund, och jag ser fram emot att fortsätta leda arbetet för nå resultat i frågor som är viktiga för Visions medlemmar. Vision ska påverka framtidens arbetsliv, säger Veronica Magnusson, och fortsätter:

– Det handlar om att Visions medlemmar ska ha inflytande över sin arbetssituation och arbetsmiljö. Var och en ska ha förutsättningar att göra ett bra jobb och känna arbetsglädje, säger Veronica Magnusson.

Veronica Magnusson är 35 år och har suttit i Visions förbundsstyrelse sedan 2008. Hon valdes till Visions förbundsordförande vid förbundets extra förbundsmöte i november 2014 och nu vid förbundsmötet i Malmö 2016.

Visions förbundsmöte äger rum den 29 september till 2 oktober i Malmö. Förbundsstyrelsen består av 12 ledamöter som väljs för en mandatperiod, det vill säga fyra år.

Till den nya förbundsstyrelsen valdes också Ove Jansson (förste vice ordförande), Michael Karlsson (andre vice ordförande), Bengt-Anders Alvenes, Niklas Borg, Dalia Eid, Monika Göl, Katarina Holmqvist, Lars-Åke Josefsson, Hans-Jörgen Kronqvist, Maria Lindeberg och Anna Nilsson.

Läs mer om hela förbundsstyrelsen här.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

200 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar