Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Socialarbetardagen gav energi

2016-10-18

I förra veckan var det Socialarbetardagen i Gävle. Det blev en väldigt lyckad dag rapporterar Ulrica Näsström, regionsombudsman i Sundsvall.

– Det blev en riktigt bra dag! Ett av eftermiddagens verktygspass, det om organisatorisk och social arbetsmiljö som Carola Löfstrand, Ombudsman med ansvar för arbetsmiljöfrågor på Vision, skulle hålla i, fick ställas in på grund av sjukdom. Men å andra sidan ger det oss nu en möjlighet att nå målgruppen en gång till, då vi kommer att erbjuda det vid ett senare tillfälle, berättar Ulrica Näsström, när vision.se pratar med henne om Socialarbetardagen i Gävle.

I torsdags arrangerade Vision en branschdag för de som arbetar med socialt arbete i Gävle. Ulrica Näsström var med och arrangerade dagen och hon var nöjd.

– Vi minglade runt under sista passet och pratade med deltagarna om vad de tyckte om dagen. Vi fick bekräftelse på att dagen, såväl delar som helhet hängde bra ihop. Man sa att det hade varit skönt att komma bort ifrån jobbet tillsammans med sina arbetskamrater och fått prata om hur man har det på jobbet. Ny energi att ta med sig tillbaka till jobbet, var det någon som sa.

– Jag tycker att de olika passen blev en bra helhet. Forskarna som satte siffror och fakta på hur det är. Vår ordförande Veronica som berättade om vad Vision tycker, driver och har för förslag till lösningar. Stefan Einhorn som inspirerade oss att vara medmänniskor som gör gott. Verktygspassen som blev handfasta och ett konkret resultat av Dalia Eids pass om arbetet med "rapportera mera" i Nyköping blir att efterfråga en Lex Sara utbildning.

Läs mer om rapportera mer här: Dags att #rapporteramera

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar