Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Fairtrade-fika och uppmärksamma allas rätt till schysta villkor på jobbet

2016-10-14

Nu är det dags för Fairtrade Challenge. Ett Fairtrade-märkt fika tillsammans med dina arbetskompisar eller ditt kompisgäng där ni uppmärksammar allas rätt till schysta villkor på jobbet.

För åttonde året i rad arrangeras Fairtrade Challenge. Det anordnas av Fairtrade Sverige för att uppmärksamma arbetares villkor över hela världen och för att informera om Fairtrade-certifierade produkter. Alltifrån privatpersoner till fackklubbar och kompisgäng över hela Sverige kan anmäla att de tänker fika med Fairtrade-märkta produkter den 20 oktober.

Läs även: Vision är en Fair Union

Vision samarbetar med Fairtrade Sverige sedan flera år tillbaka. Du som är medlem i Vision och vill ordna ett Fairtrade-fika på din arbetsplats eller universitet/högskola, följ punkterna nedan.

Gör så här för att delta:

• Gå in på fairtradechallenge.se för att registrera ert fika. OBS! Välj "Vision" som namnet på ert fikalag. Du hittar det under "befintliga fikalag".

• Bjud in så många som möjligt att delta.

• Beställ hem material om Fairtrade och beställ Visions material "Vision är en Fair Union".

• Ordna fikapausen vilken tid som helst den 20 oktober. Minst en av produkterna som ni fikar med måste vara Fairtrade-märkt, till exempel kaffet. Ha materialet om Fairtrade och Fair Union framme på fikabordet.

• Rapportera efter fikat till Fairtradechallenge om hur många som deltog, rapporteringen måste göras senast klockan 12 den 21 oktober.

Du som är med i Vision och dessutom vill vara med och tävla om att få en korg fylld av Fairtrade-produkter. Här hittar ni mer information kring tävlingen.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

293 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar