Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Beslut om att utreda Visions utbildningsverksamhet

2016-10-02

En omfattande utredning av Visions utbildningsverksamhet ska genomföras och presenteras på nästa förbundsmöte 2018. Det beslutade förbundsmötet på lördagen.

En hel del motioner som kommit in till förbundsmötet handlade om den omfattande utbildningsverksamhet som Vision erbjuder medlemmar och förtroendevalda. Vision i Region Skåne föreslog i motion 58 en fördjupad utredning och analys av hela utbildningsverksamheten. "Vilka utbildningar ska finnas i Vision och vilka ska vara e-utbildningar och/eller fysisk utbildning?" var en av frågorna de tog upp i sin motion. Deras konkreta förslag var att förbundsstyrelsen får i uppdrag att göra en fördjupad utredning, analys och utvärdering av Visions utbildningsverksamhet.

Motionen blev positivt mottagen av förbundsmötet och beslutet blev att utredningen ska genomföras under de kommande två åren. Förbundsmötet skickade också med flera inspel till utredningen med anledning av andra motioner som berör utbildningsverksamheten.

För att genomföra utbildningsutredningen ska en arbetsgrupp med kursledare och ledamöter från förbundsstyrelsen tillsättas och medlemmar, samordningsgrupper, kursledare och förtroendevalda från alla delar av organisationen ska involveras.

Läs mer: Det här har förbundsmötet beslutat

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

269 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar