×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

warning icon

Systemunderhåll i helgen

I helgen, lördag 27 feb kl 07 - söndag 28 feb kl 15 kommer vi att genomföra systemunderhåll vilket innebär att det inte är möjligt att logga in på vision.se, lönestatistik, fv-mejl, Mina sidor eller i Vision-appen under denna tid.

Vision-medlem blev Årets Ledare 2016

2016-11-15

Nu är det klart att Vision-medlemmen Josefine Åhrman är Årets Ledare 2016.

"Årets ledare är ödmjuk och får medarbetarna att arbeta mot gemensamma mål med sitt trygga ledarskap. Genom stor kunskap och förståelse för verksamheten lyckas årets ledare ständigt utveckla verksamheten. Årets ledare är en förebild genom det sätt att lyckats motivera och engagera sina medarbetare." Så löd presentationen av Årets Ledare 2016 när det avslöjades på Framtidsgalan under tisdagen.

Vinnaren blev Josefine Åhrman, chef för särskild kollektivtrafik på Uppsala kommun.
Visions förbundsordförande Veronica Magnusson delade även ut pris till Årets Nytänkare 2016 och med motiveringen "Årets Nytänkare är engagerad, kreativ och fångar nya perspektiv som både breddar och fördjupar det arbete som utförs. Årets Nytänkare är ihärdig och strävar efter att hitta nya vägar för att ta arbetet framåt. Vinnaren har utvecklat organisationen genom att utmana gamla strukturer. Priset går till en person som har gjort stora framsteg när det gäller att nyansera sättet att tänka kring vilket värde som finns bakom statistiken."

Årets Nytänkare blev Lisa Söderlindh, initiativtagare och ansvarig för MIG Talks, på Migrationsverket.

Veronica Magnusson och Lisa Söderlindh.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb