×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sex Vision-medlemmar nominerade till Framtidsgalan

2016-11-10

Nästa vecka är det Framtidsgalan 2016 på Oscarsteatern. I år är sex Vision-medlemmar nominerade i kategorierna årets karriär, årets ledare, årets insats och årets nytänkare.

Den 15 november går Framtidsgalan 2016 av stapeln på Oscarsteatern. Det är arenan för framtidens professionella och en dag där offentlig sektors stjärnskott uppmärksammas.

Syftet med Framtidsgalan är att lyfta den unga drivkraften inom offentlig sektor. Den som gör skillnad varje dag.

I år har Vision sex medlemmar som är nominerade i olika kategorier:

Malin Rutström – årets karriär

Yrke: Vård- och omsorgschef

Arbetsgivare: Nordanstigs kommun

"Vård- och omsorgschefen med livsgärningen att förbättra tillvaron för de äldre i kommunen"

Josefine Åhrman – årets ledare

Yrke: Chef för särskild kollektivtrafik

Arbetsgivare: Uppsala kommun

"Ledaren som är för ett nytt ledarskap inom offentlig sektor"

Maria Mikaelian – årets insats

Yrke: Projektledare

Arbetsgivare: Sandvikens kommun

"Hennes arbete har hjälpt elever som tänkt hoppa av gymnasiet att slutföra sin skolgång"

Martin Lavin - årets nytänkare

Yrke: Samordnare/projektledare

Arbetsgivare: Stockholms stad

"Använder nya metoder för att ge unga en ny start i livet, och har fått stort genomslag när det gäller att motivera unga vuxna till att förändra sina liv"

Mikaela Östebro – årets nytänkare

Yrke: Kommunikatör

Arbetsgivare: Gällivare kommun

"Tänker nytt för att nå ut med information om samhällsomvandlingen i Gällivare,
och söker ständigt nya metoder för att informera och kommunicera med medborgarna"

Linus Holmgren – årets nytänkare

Yrke: Rekryteringsansvarig

Arbetsgivare: Vallentuna kommun

"Har på endast ett år gjort stora framsteg när det gäller målgruppsanpassning och kostnadseffektivisering av Vallentuna kommuns rekryteringar"

Här kan du läsa mer om Framtidsgalan.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Expertens ledarskapstips: "I kristider behövs medmänsklighet"

Att vara ledare i krissituationer är en tuff utmaning. Ofta ställs chefen inför moraliska dilemman och beslutsfattande på otillräckliga grunder. Aida Alvinius, expert på krisledarskap vid Försvarshögskolan, ger oss råd och tips på hur chefer kan agera för att bygga tillit i oroliga tider.  2020-05-12

Kraftig facksamling för det brottsförebyggande arbetet!

Vision kraftsamlar för ett långsiktigt samarbete med att stärka det brottsförebyggande arbetet. Tillsammans med tio andra förbund och centralorganisationer vill vi vända den negativa utvecklingen med en kriminalitet som sjunker allt lägre ner i åldrarna, och stärka det brottsförebyggande arbetet. Samtidigt skapar vi en bättre arbetsmiljö för våra medlemmar.  2020-05-08

Hantera oro med transparens och struktur

Många organisationer möter oroliga tider till följd av coronavirusets framfart. Det osäkra läget gör att pressen på chefer ökar extra mycket. Sara Henrysson Eidvall, legitimerad psykolog och specialist i arbets- och organisationspsykologi, delar med sig av sina bästa tips för hur du som chef kan hantera oron och leda i kristider.  2020-04-06

Visions avtalskrav för dig som är chef

Tydligare mandat i löneprocessen, mer inflytande över arbetstiden och minskade krav på att vara ständigt tillgänglig. Det är några krav som Vision driver för dig som är chefsmedlem i årets avtalsrörelse.  2020-02-24

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb