×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

warning icon

Systemunderhåll i helgen

I helgen, lördag 27 feb kl 07 - söndag 28 feb kl 15 kommer vi att genomföra systemunderhåll vilket innebär att det inte är möjligt att logga in på vision.se, lönestatistik, fv-mejl, Mina sidor eller i Vision-appen under denna tid.

Mänskliga rättigheter i fokus under MR-dagarna i Malmö

2016-11-17

Idag drar MR-dagarna igång i Malmö och Vision är på plats för att lyfta frågan om mänskliga rättigheter i arbetslivet.

Mänskliga rättigheter är ständigt aktuellt, men extra viktigt nu när det finns många människor som nyligen kommit till Sverige och ska etablera sig, få ett jobb och skapa sig en framtid. Här kan Vision spela en viktig roll i arbetet med att motarbeta all typ av diskriminering.

– I Visions monter kommer vi att prata om frågor som handlar om arbetsgivarens agerande, t.ex. vikten av att rekrytera med mångfald utan att diskriminera. Vi kommer också lyfta alla medarbetares ansvar att vara schysta mot varandra och visa respekt, säger Olof Ambjörn, strateg på Vision inom områdena mångfald, jämställdhet och arbetsmarknad.

Vision arbetar för ett arbetsliv med mångfald. Genom förtroendevalda över hela landet arbetar Vision dagligen för att förverkliga mänskliga rättigheter lokalt, och genom det internationella arbetet inom Fair union drivs frågorna även på andra platser i världen.

Läs även: Vision är en Fair Union

– För Vision är mänskliga rättigheter ett arbetsliv utan diskriminering där du har rätt att vara den du är – "En arbetsplats för alla" helt enkelt.

Syftet med MR-dagarna är att öka kunskapen om mänskliga rättigheter och att lyfta dem högre upp på den politiska dagordningen.

Nyheter

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb