×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Mikaela Östebros bästa sociala medier-tips

2016-11-21

Hon var en av de nominerade till Framtidsgalan och priset Årets Nytänkare. Här kommer hon med sina bästa tips på hur man ska jobba med sociala medier om man jobbar inom en kommun.

– Bilder och filmer är väldigt viktiga att använda sig av. Det ger ett bättre genomslag. Vi i Gällivare kommun använder väldigt mycket filmer på vår Youtube-kanal. Sedan är det ganska viktigt att tänka på att ha en bra kvalitetet på filmen eller bilden. Det kan ge orten en positiv effekt genom besöksnäring, rekrytering och fler som vill flytta hit.

– Använd Linkedin. Det har jag ganska nyligen startat upp här och nu är tanken att personalenheten ska ta över den och börja rekrytera. Man ska inte förlita sig på det traditionella sättet utan det gäller att tänka digitalt när man rekryterar.

– Se till att vara aktiv i sociala medier. Man måste vara där och lägga ner mycket tid på sociala medier. Annars börjar man tappa följare. Se även till så att de som hanterar sociala medier finns inhouse. Då blir alla i hela verksamheten delaktiga på ett helt annat sätt.

Läs mer om Mikaela Östebros arbete här: VR-teknik för att upptäcka Gällivare

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

1452 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum