Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Niklas Lindstedt till höger.

    Niklas Lindstedt till höger.

Han ska följa det amerikanska valet på nära håll

2016-11-01

Niklas Lindstedt, reporter på Tidningen Vision, kommer att känna av det amerikanska valet på riktigt nära håll. I dag tisdag åker han över till USA och i artikeln berättar han mer om resan och vart ni kommer att kunna läsa om det som händer på resan.

– Under nio dagar ska jag tillsammans med en grupp svenska politiker och fackförbundsfolk resa till New York, Cleveland, Columbus och Washington DC. Vi ska bland annat besöka Hillary Clinton kampanjkontor och träffa folk som har jobbat med Bernie Sanders kampanj. Vi kommer också att träffa en rad olika aktivistgrupper, som utifrån ett gräsrotsperspektiv jobbar med att till exempel höja minimilönen och begränsa tillgången till vapen, berättar Niklas Lindstedt.

Hur kom det sig att du kom på den här idén?

– Jag fick ett stipendium från Journalistförbundet för att bättra på min engelska och samtidigt lära mig mer om hur det amerikanska samhället fungerar och inte fungerar. Jag var där som 18-åring, nu får jag en möjlighet att uppdatera både språket och min bild av landet. Att sy ihop en sådan här resa på egen hand hade varit snudd på omöjligt, som tur var upptäckte jag att Arenagruppen ska göra en valresa och det planerade programmet passade mig perfekt.

Kommer man att kunna följa din resa?

– Jag ska blogga om resan på vision.se. Det blir inte så mycket Clinton och Trump, deras bataljer kan man ju dagligen läsa om i varenda tidning. Förhoppningsvis kan jag berätta om andra saker, till exempel om hur taxichaufförerna i New York och deras fack kämpar mot Uber, avslutar Niklas.

Här kommer ni att kunna hitta Niklas blogginlägg: Visionbloggen

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar