×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

warning icon

Systemunderhåll i helgen

I helgen, lördag 27 feb kl 07 - söndag 28 feb kl 15 kommer vi att genomföra systemunderhåll vilket innebär att det inte är möjligt att logga in på vision.se, lönestatistik, fv-mejl, Mina sidor eller i Vision-appen under denna tid.

  • Ann-Sofi Holm Danielsson Foto: Johan Gunseus /SVT

    Ann-Sofi Holm Danielsson Foto: Johan Gunseus /SVT

”Folk måste förstå hur svårt och komplext arbetet är”

2016-11-07

Nu har sista avsnittet av tv-serien Sveriges bästa hemtjänst sänts på SVT och vision.se fick en pratstund med områdeschefen Ann-Sofi Holm Danielsson. ”Vi är jättenöjda med helheten och resultatet”.

I fyra veckor har man kunnat följa hemtjänsten i Vännäs, där Ann-Sofi Holm Danielsson är områdeschef och hon är jättenöjd med hur programserien har gestaltats i Sveriges Television.

– Det känns riktigt bra. Vi är jättenöjda med helheten och resultatet, säger Ann-Sofi Holm Danielsson.

Nu har sista avsnittet av Sveriges bästa hemtjänst sänts på SVT där Ann-Sofi Holm Danielsson och hemtjänsten i Vännås gestaltats under fyra veckor.

Läs även: Nu blir hemtjänsten tv-serie

– Den har gett otroligt mycket positiva reaktioner först och främst, men det har även gett flera diskussioner och engagemang hos människor. Jag har fått otaliga mejl, handskrivna brev, vykort och annat som berättar hur serien har inspirerat människor. Men många har även skrivit om sin frustration kring hur det är för de människor som hemtjänsten besöker.

Blev det som ni hade tänkt er?

– Ja, det tycker jag. Det är ju SVT:s agenda och vår vision från hemtjänsten i Vännäs var att visa upp att många kämpar för att hemtjänsten ska vara så bra som möjligt och att det görs väldigt mycket bra saker. Det finns mycket man kan förändra och förbättra, men vi ville visa vad vi gör för något och i och med det höja professionen och statusen på yrket. Folk måste förstå hur svårt och komplext arbetet är. Det är en komplex verksamhet och det tycker jag har kommit fram på ett bra sätt i programmet, berättar Ann-Sofi Holm Danielsson.

Hur känns det att se sig själv och medarbetare i TV?

– Det har varit en upplevelse och det har varit ganska så jobbigt att se sig själv men man vänjer sig. Det är ju bara jag som tänker att jag låter konstigt, men att se vårdtagare och personal har varit väldigt givande. Jag sitter ju ofta på kontoret och har inte koll på allt som händer ute på fältet.

Kommer det att bli någon fortsättning i TV?

– Det är inte planerat för någon fortsättning, men det skulle vara kul att fortsätta. Vi fortsätter självklart att utveckla och förbättra verksamheten men på TV vet jag inte. Om det kommer en förfrågan så kommer vi absolut att ställa upp, avslutar Ann-Sofi Holm Danielsson.

Läs mer: Därför ska du som chef välja Vision

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb