×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Veronica Magnusson bland framtidens mäktigaste

2016-03-17

TCO presenterade Framtidens 99 mäktigaste under onsdagen. Den samlar unga opinionsbildare mellan 18 och 35 från politiken, opinionsbildande organisationer, fack, näringsliv och media. Med på listan hittar vi Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision.

Tio personer är rangordnade med motivering men övriga 89 personer listas utan inbördes ordning på TCOs Framtidens 99 mäktigaste-lista. I toppen hittar vi Amanda Lundeteg, VD och talesperson Allbright, Kristoffer Örstadius, grävande journalist på Dagens Nyheter och Kristina Persdotter, stabschef hos statsminister Stefan Löfven.

Vi hittar även Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision, på listan men utanför topp tio.

– Fackliga förtroendevalda ska absolut finnas med på listan över framtidens mäktigaste. Vi ska spela roll och påverka arbetslivet och arbetsmarkanden. I min roll ska jag driva frågor som är viktiga för Visions medlemmar och det ska märkas i debatten och i resultat. Vision ska finnas med och därför är det naturligt att jag som förbundsordförande finns med på en sådan här lista. Jag får ofta kommentarer om att Vision är duktiga på att lyfta fram nya och förhållandevis unga ledare. Det ska vi vara stolta över och fortsätta med, säger Veronica Magnusson.

Hur du använder din roll som en av Sveriges 99 mäktigaste?

– Det ska vara mäktigt att vara facklig och det är viktigt att vi pratar om maktfrågor, om hur makten fördelas och att vilka som är med och påverkar. Jag vill använda min makt till att påverka i frågor som är viktiga för Visions medlemmar och skapa förutsättningar för Visions medlemmar, förtroendevalda och anställda att påverka där de är. Just nu jobbar vi hårt för att få att modernisera synen på arbetsmiljöarbete, följ arbetet på #sjuktstressigt, och skapa bättre förutsättningar för våra medlemmar att göra sitt jobb. Jag blir inspirerad av många av de övriga på listan och tycker framtiden ser ljus ut med så många smarta och engagerade personer på gång, avslutar Veronica Magnusson.

Här hittar ni hela listan: Här är framtidens 99 mäktigaste

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

1153 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum