Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vårbudgeten – tio miljarder årligen till välfärden

2016-04-04

Välfärden får nu ett tillskott på tio miljarder om året och pengarna ska satsas på mer personal och en utvecklad verksamhet. Det presenterade regeringen på måndagen.

På måndagen hade regeringen en presskonferens om vårbudgeten och redan innan presskonferensen på eftermiddagen så publicerade Aftonbladet en debattartikel av statsminister Stefan Löfven (S), Jonas Sjöstedt, (V) och Gustav Fridolin (MP) utbildningsminister.

Läs hela debattartikeln här:Vi satsar 10 miljarder per år på välfärden

I debattartikeln skriver de att man kommer att fortsätta att satsa på välfärden med tio miljarder årligen.

"Regeringen och Vänsterpartiet kommer att fortsätta att prioritera att anställa fler i välfärden. En fungerande välfärd är viktig för alla, inte minst för kvinnor, som fortfarande ofta får ta huvudansvaret för barn och hem. Fler anställda innebär också bättre arbetsvillkor för de som arbetar inom välfärden. Därför kommer vi redan i höst att lägga förslag om att permanent investera tio miljarder kronor per år för ökad kvalitet och fler anställda i välfärden" skriver de på Aftonbladet.

Satsningen kommer att ge kommuner och landsting långsiktiga planeringsförutsättningar så att de kan fastanställa personal och utveckla välfärden.

Läs mer från presskonferensen här: Tio miljarder årligen till välfärden

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

267 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar