Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Terrordåd i Bryssel väcker sorg och vrede

2016-03-22

Efter terrordådet i Bryssel i morse går våra tankar till de som drabbats, till deras anhöriga och till alla de belgare vars öppna samhälle har utsatts för ett våldsamt angrepp.

Vi tänker också på alla de medarbetare som just nu räddar liv och tar hand om de som drabbats, som rapporterar om händelseutvecklingen eller på annat sätt finns mitt i det som sker.

Instagram skriver Visions förbundsordförande Veronica Magnusson om terrordådet. "Fruktansvärt med det som händer i Bryssel. Vision har inga på plats där i dag, men många fackliga vänner är där. Var rädda om er. Våldet är vidrigt vem det än slår mot och vi sörjer för och med dem som nu drabbats."

En av alla de svenskar som befann sig i Bryssel när dådet inträffade är TCO:s ordförande Eva Nordmark. Hon skriver bland annat i sin blogg "Våra tankar dröjer kvar i Bryssel, men går också till EU-samarbetet. Det är viktigare än någonsin att våra länder kan komma överens om gemensamma lösningar på de problem som Europa står inför. Och att vi står enade mot alla former av extremism och intolerans. Terrorismen ska inte vinna över vårt öppna, demokratiska samhälle!"

Och precis så är det. Det terrordåd som drabbat Bryssel genom attacker mot flygplatsen och tunnelbanan, är ett angrepp på vårt öppna, demokratiska samhälle. Dådet väcker sorg och ilska, men samtidigt beslutsamhet. Vi måste stå enade mot alla former av extremism och intolerans.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

671 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar